Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-26 éves férfiak! Számotokra milyen a tökéletes barátnő?
Ha érdekel, írj privátban. Nem írom le ide, mert szétpontoznák.
28F
jó humora van, intelligens, jó lelkű, jó seggű, közepes vagy nagy mellű, néha szereti popsiba is és egy igazi r.b@nc az ágyban.
meg még 1000 másik, amit nem tudok előre, de érzem, ha megvan vagy ha hiányzik.
már ha 28 évesen is ér válaszolni.
Szeretem a vékony,alacsony lányokat :D legyen cuki.
külsőre ennyi bőven elég nekem.
Viszont legyen intelligens,ne másoknak akarjon megfelelni.legyen bújós, és néha komolytalan,akivel elszórakozhat az ember.
Belső tulajdonságok: intelligencia, ambíció, műveltség, helyesírás. Legyen őszinte, de nem bántó. Szeressen bulizni, eljárni otthonról, de ne az legyen az élete. Legyen empatikus, hűséges, érdekelje sok minden, lehessen vele beszélgetni, akár kulturáltan vitázni; inkább extrovertált. A szexben legyen nyitott, szeresse csinálni.
Megjelenés: kb. 170 centi magas, ~50 kiló, C-s, szép mellek, kerek fenék, feszes bőr, nagy szemek, hosszú haj, kis orr.
Kb. ilyen. Lehet lepontozni.
Nincs kedvem most regényt írni, szóval csak néhány dolgot mondok el.
Belsőleg: intelligens, megbízható (nagyon fontosak!), van humora, de legalábbis érti az enyémet, képben van a világ dolgaival, nagyjából hasonló dolgok érdeklik, mint engem, érdeklem, és ezt ki is mutatja.
Külsőleg: minél magasabb, dús sötét hajú (barna, fekete vagy vörös), sportos típus, van melle meg feneke, vastag lábai, de nincs nagy hasa. Arcra a hosszúkás formájú jön be a legjobban.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!