Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek ki a tökéletes barátnő?
Figyelt kérdés
Külső és belső tulajdonságai alapján. És hogy melyik a fontosabb nektek?2014. jan. 22. 17:19
1/9 putyííí válasza:
Legyen 220 magas és hívják Bélának :DD
2/9 anonim válasza:
K. N. budapesti lakos. Ugyanolyan fontos mindkettő.
4/9 anonim válasza:
Csinos, sportos, kedves, és le is nyeli...
5/9 anonim válasza:
Magas, természetes szőke hosszú hajú, baba arcú, világoskék szemű. Finom nagy mellei, vékony dereka, és széles fogdosni való csípője van.
Kedves, aranyos, bújós, ölelgetős, hűséges, imádni való:) eszméletlen jó az ágyban, és finomakat főz:)
Ő a feleségem egyébként. Külső is belső is fontos. F24
6/9 anonim válasza:
Megbízható legyen, jól érezzem magam vele, legyen vékony, nem kell, hogy kifejezetten szép legyen. Fogjon meg benne valami.
7/9 anonim válasza:
a fontosság nem kinézetre megy.nekem aki fontos már elérhetetlen.mégis van nála szebb is.de kinek kel a szebb ha nem érzed iránta azt a szeretetet mint az iránt aki becsalta magát a szivedbe.nekem csak ez számit.
8/9 anonim válasza:
hasonló kérdés :D http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__36960..
nekem am legyek kedves okos tájékozott lehessen vele normálisan beszélgetni barna haj barna szem nagy formás fenék kézbe illő mellek legyen vékony de azért ne legyen anorexiás,normális magasság
9/9 anonim válasza:
mint a barátnőm.
külsőre mint selena
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!