Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Milyen a tökéletes barátnő?
Mit csináljon, mit ne? Ne hisztizzen, ne puszilgasson túl sokat? Vagy szeretgethet azért?
Én milyen vagyok, ha sokat akarom szeretgetni, sokszor ő bújik oda hozzám, szeretek rosszalkodni vele, szívesen találkozok a barátaival is, elmegyek a meccsére, xboxozok vele, de talán néha sokat féltékenykedek, és rosszul esik, ha elmegy, amikor még maradhatna, de nem akarom ráerőltetni sem magam, csak imádok vele lenni. Néha bedurcizok, ha úgy érzem, hogy igazam van, de aztán hajlandó vagyok én bocsánatot kérni.
Fiúk, mit változtassak, hogy jó barátnő legyek?
társaságba ne becézgessen, de otthon nyugodtan. inkább legyen bújós, de ne mindig. néha nyugodtan sértődjön meg valami semmiségen és vágja be a durcát, de hamar tegye magát túl rajta.
nehéz ezt összefoglalni, nekem az tetszik ha az adott szituációban nőként viselkedik, ami jelent jó és rossz tulajdonságokat egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!