Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen lenne számotokra a tökéletes barátnő. Akiért bármit megtennétek, hogy ne veszítsétek el?
Én ezt a kérdést már több száz srácnak feltettem, de itt nem fognak válaszolni normálisan.
Amit a leggyakrabban hangzott el:
Legyen: kedves, aranyos, őszinte, tudjon szeretni, intelligens, de nem okosabb a pasinál, vagy nem okoskodó, tudjon sütni-főzni, lehetőleg 10ből 15-ös szinten, ne legyen pénzsóher, szóval vagy munkából szerezzen magának pénzt, vagy érje be azzal, hogy nincs, legyen jó alakja, közepesen nagy mell, ami kerek, és gömbölyű csípő, feszes kerek fenék, formás lábak, a haj-szem preferenciák változók, de összességében ápolt, csinos, nőies, mind viselkedésében, mind öltözetében, az ágyban egy szemérmetlen kva, és semmire nem mond nemet, lehet vele beszélgetni, a pasit előrébb tartja az egyéb dolgainál, de van saját élete, nem féltékenykedik, csak épp annyit, hogy a csávó úgy érezze, hogy fontos neki, ééés ööö....
ilyesmik.
Ez az általános, ezen kívül volt még egy-két extra kívánság, amit mókásnak gondoltam. :D Persze azt mondják, hogy "csak szeressen, meg szeresse a szexet", de kvára nem érik be annyival, egy tökéletes, foggal-körömmel küzdök érte barátnő a fentieket mind magába foglalja, plusz még az illető sajátos kívánságait.
Szerintem. :D De a fiúk megcáfolhatnak.
20L
Amilyen most van.
Az alap, hogy szeressük egymást nagyon oda-vissza, és hiába nem egy könnyű feladat, ennyi mégsem elég.
Belsőre jön még az ész, intelligencia (érzelmileg és logikailag is), kíváncsiság a világra, humorérzék (olyasmi, mint nekem, abszurd), segítőkészség, tettrekészség, ambíció, visszahúzódóság (ez dehülyén hangzik), nyugodtság.
Külsőre ideálom: magas, hosszú hullámos hajú, kb homokóra alkat, se sovány, se kövér, sportos.
De persze egy emberi lényt nem lehet ezzel a pár tulajdonsággal leírni teljesen, ezek csak afféle nagyon közelítő dolgok. A valóság sokkal bonyolultabb.
Külső: Nyilván az, hogy tetsszen. Ami számokkal-szavakkal meghatározható: magasság 160-180 cm, ne legyen sovány (legyen mit fogni rajta - kerek, mondjuk C-s mell, kerek segg, széles csípő), de azért túl kövér se. Barna szem, hajszín mindegy, legjobban a hosszú egyenes vagy kicsit hullámos haj jön be. Mondjuk ettől simán eltérhet, attól még szerethetném mindennél jobban; sokkal fontosabb a következő kategória.
Belső: Szeressen. Okos (azért nem kell atomfizikusnak lennie :) ), kedves, aranyos, de néha szarkasztikus, vicces, lehessen vele beszélgetni. Ne legyen agresszív :D, és ne várja el, hogy mindent én csináljak helyette, de azért maradjanak meg a férfi-nő szerepek.
Szexualitás: Akkor kívánjon meg, amikor én is őt, és ezen a téren is jó legyen közöttünk az összhang.
Hát belegondolok, lehet csatlakozom a 3. válaszolóhoz. A bármit jó tág, mindent magába foglal.
És végül is akármennyire kötnek össze az érzések, akármennyire különleges a végén így is csak egy random lány akivel összejöttem, csak ráépült az a sok minden amit együtt csináltunk.
Na és ha nem mindent, hát nincs speciális kritériuma hogy kit próbálok felhúzni a peremről, hogy le ne zuhanjon a szakadékba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!