Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy átvernek, de nincs rá bizonyítékom csak jelek. Ti mit tennétek?
szép történet volt.
leírnád 1-2 szóban?
240 kilóméterről akarsz normális párkapcsolatot 18 évesen?
gondold át még egyszer, aztán menj a fenébe
Atyagatya,de kis hülye naív vagy.
Mi a szent sz*rt akarsz valakitől,akivel csak gépen beszélsz 4hónapja és 240km-re lakik?
Ennyire nincs életed ember??????
Majd pont fog utánad utazgatni bárki is 240km-rt....
Jaj istenem...
Márcsak a távszexet kell feltalálni, aztán a hűség és a monogámia kérdése, nemi betegségek is megolottak lesznek! Lesz egy japán gésám, amerikai feka, meg egy francia egyszerre. El nem tudom képzelni, hogy párkapcsolatnak fogjam fel, a videobeszélgetéseket.
Költözz oda, vagy ő tehozzád, aztán szakítotok majd költözöl megint. Szerintem van valakije, veled meg flörtöl.
Kedves kérdező!
Voltam hasonló helyzetben. Ha megismersz és beleszeretsz valakibe, nem a kilométereket számolod. A szívednek pedig nem parancsolhatsz. Én csúnyán megégettem magam és belátom, a csodára várni felesleges. Nem lesz jó vége, az idő pedig csak telik. Próbálj megismerni mást. Mellesleg nem fog meglátogatni, valószínűleg. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!