Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem megcsal, de nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem megcsal, de nincs rá bizonyítékom. Higgyek a megérzésemben?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre több nőismerőse van közösségi oldalakon, keveset találkozunk, néha eljár bulizni haverokkal. A kapcsolatunk elején egyszer megcsalt, de azt elnéztem, később derült csak ki. (Régen sokat bulizott, csajozott, még prostinál is volt, de állítása szerint azok már régen voltak, az a múlt) Tényleg változott, 2évig tökéletes volt minden, de mostanában valamiért nem bízom benne, és nem tudom megmagyarázni miért nem.

Nincs semmi bizonyítékom, csak ez a rossz érzés.:( Mennyire lehet hinni a megérzéseknek?

Nem akarom ilyen könnyen eldobni, de már 1-2 hónapja tart ez, és nagyon rossz. Mondtam már neki, hogy mit érzek, ő meg nem érti, hogy mi a bajom.

2011. jún. 30. 21:12
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Sajnálom, hogy ezt mondom, de az én tapasztalataim, és a barátaim, ismerőseim történetei is azt igazolják, ha egyszer megérzed, hogy megcsal, akkor az úgy is van. Vagy legalábbis ha lenne rá alkalom, megtenné biztosan. Az meg majdnem ugyanaz, nem?
2011. jún. 30. 21:14
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Egyet értek az előzővel! Ha valamiért gyanakodsz akkor megvan annak az oka! Főleg hogy már megcsalt...
2011. jún. 30. 21:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha én ezt éreztem, az sajnos mindíg úgy is volt.
2011. jún. 30. 21:51
 4/10 anonim ***** válasza:

"mostanában valamiért nem bízom benne, és nem tudom megmagyarázni miért nem."

De megmagyaráztad, az előzményekben. Mert már megcsalt, k*rvázott egy időben. Magad is tudod: kutyából nem lesz szalonna.

2011. jún. 30. 21:52
 5/10 A kérdező kommentje:

:(

Köszönöm mindenkinek a választ. Igen, tudom, hogy kutyából nem lesz szalonna, de olyan nehéz ezt elképzelni, hogy velem van, ölel, kedves, bókol...aztán meg képes lenne ilyesmire.:(

Ha felhozom ezt, akkor még kedvesebb, és mondja, hogy sosem tenne ilyet, meg szeret, és egy ideig el is hiszem, de aztán meg nem birok aludni mellette, mert csak jár az agyam.

2011. jún. 30. 22:15
 6/10 anonim ***** válasza:
51%

Lehet, hogy csak képzelődsz, és megmérgezed az életeteket fölöslegesen. Szörnyű, ha valaki örökösen féltékenykedik.

Legyél magabiztos, hidd el, hogy te vagy a legjobb. A kis féltékenykedő nyulacskákat persze, hogy megcsalják.

2011. jún. 30. 22:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia sajnos a mult héten nekem is volt egy női megérzésem ami sajtos biztos is lett.

Nagyon sirtam, kb ugy mint akinek meghalt valakije... mert annyira átverve éreztem magam attól az embertől akit tiszta szimből szeretek.

Később megkérdeztem pár barátomat lehet beképzeltem volna? Ők erre azt felelték onnan tudják, hogy megcsalt a párom, hogy mikor rámnéztek sirás köben, mindent elárult és biztosak benne hogy megtörténta dolog, hisz egy nő ezt megérzi és nem sir igy oktalanul. Ha valami nincs rendben és a másik fél nagyon szereti az illetőt, egyből feltünik hogy nem stimmelt valaki.

Ki is derült h igazam volt.

Most nem tudom, hogy fogok tudni megbocsájtani... majd talán enyhül a dühöm idővel, szeretem még.. és fáj

2011. júl. 1. 00:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Bízz a női megérzésedben!!Abban nem csalódsz.Én is megéreztem úgy,hogy nem is találkoztunk és 1 ország választ/ott el bennünket.Jelet nem is találhattam volna rá!Először tagadott később bevallotta,h tényleg így van!!
2011. júl. 1. 08:01
 9/10 anonim ***** válasza:

A kérdést akár én is irhattam volna,minden stimmel,prostik,kapcsolat elején megbocsájtott megcsalás,stb. Másfél éve ugyanilyen megérzésem volt,és igazam lett.Egy másik lányba volt szerelmes pár hétig,hónapig...Nem lesz agressziv,támadó a párod ha előhozod a témát?Mondott olyat mostranában hogy betegesen féltékeny vagy,és hogy ideje sem lenne megcsalni?

A legrosszabb,hogy most másfél év után megint ott tartok hogy előkuszott bennem ez a rossz érzés,csak mostanra már olyan szinten elhitette velem hogy egy féltékenykedő elmebeteg vagyok,hogy nem tudom higgyek e a megérzésnek ismét.

2011. júl. 1. 12:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Amikor felhozom neki, akkor olyanokat mond, hogy ő sohasem csalna meg, nem érdekli más, és honnan szedek már megint ilyeneket.
2011. júl. 1. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!