Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan buktathatnám le a pasimat? Mert míg nincs bizonyítékom, addig nem tehetek semmit.
Szerintem kihagytál egy részletet! Miben kéne lebuktatni?
Egyébként meg ha ilyen köztetek a viszony, minek bizonyítgatni? A bizalom rég odaveszett, így meg tök mindegy mi van, nem érdemes folytatni.
Szerintem itt nem a megcsalás az egyetlen fő gond. Ahogy írtad, elhidegült tőled. Most ha nem csal meg, csak simán tapló veled, akkor nincs gond? Dehogynem!
Szerintem hagyd ott, kés ekress egy normális pasit, aki inkább örül ha valamit kérdeznek tőle, nem pedig bosszankodik miatta.
rajta akarod kapni egy másik csajjal? vagy msn beszélgetést szeretnél? vagy milyen fajta lebuktatást szeretnél?
Ha géphez kapcsolható, akkor szerezz be egy keyloggert, amivel meg tudod nézni miket firkált.
Amúgy hány éves vagy?
Nincs kedved msnezni? :) Írj privátot lécci!
21 éves vagyok. Pontosabban: mi az a keylogger?
A legnagyobb probléma az, hogy a munkahelyén nap mint nap ismeretlen emberekkel találkozik, és sajnos már kiderült, hogy a hűség nem az erőssége, bármennyire állítja. Egyszer, legelőször lebukott (szerintem legelőször, fél év kapcsolat után) igazából megmagyarázni sem tudta, de megbocsájtottam neki, remélve minden jó lesz. A baj az, hogy megváltozni nemigen tudott, csak mostmár próbálja okosan csinálni. De teljesen hülye én sem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!