Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan buktathatnám le a párom? Tudom, hogy megcsal, olvastam sms-eket, ami mindent elárult, és miegymás, hiába kérdem tőle, soha nem fogja bevallani, ha elmondom beleolvastam a telefonjába, mérges lesz, én csak azt szeretném vallja be!
Miért kell lebuktatni?
Hagyd ott. Miért jobb, ha bevallja? Akkor nem hagyod ott?
Soha nem fogom megérteni ezt a logikátlan gondolkodást.
nos.. pár dolgot nem értek.. most minek akarod lebuktatni? ha tényleg ennyire biztos vagy benne hogy megcsal miért nem hagyod ott? ha biztos lennél benne megtennéd.. de Te csak azt akarod h bevallja... ez valami játék? hogy gondolom megcsal de vallja már be.. nemlehet h félreértettél valamit? mmint nekem is vannak olyan smsek a telefonomban, amiket simán félre lehetne érteni, de én tudom h nincs vaj a fülem mögött... ennyi
am ha esetleg kommunikáltok pároddal, nemárt az ilyeneket megbeszélni... ja és nem csodálom ha ideges lesz amiért a telefonjában kutakodtál.. énis az lennék.. nagyon.
visszaszívok mindent..
sajnálom hogy ez van, de értsd meg, ha egyszer megtette, akkor máskor is megfogja.. :( ugyhogy ha tudod fogadd el így vagy változtasss..
mégegyszer sajnálom hogy ez történt
12:27
Valaszolva a kerdesedre... Szerintem szimplan allj ele s mond azt h nagyon kellemetlen, s tudod h vita lesz belole, de neked olyan erzeszed van mintha lenne vkije!!!
Meglatod mit reagal... aztan megkerheted h mutassa meg a telcsijet, e mailt, iwiw-et... Remelhetoleg megmutatja hiszen ha nincs senkije akkor nincs mit takargatnia...
Legfeljebb kellemetlen lesz kimagyaraznia...
Bocs de nincs ekezet a gepen :( (azert remelem elolvashato)
S nem a kerdesre valasz, de.... nem en sem ertem miert jo ez neked??? Amit nem latsz/tudsz az nem faj... inkabb hagyd ott.. bar nem tudom a teljes szitut... mindenesetre csakis kommunikacioval lehet elorebb jutni..meg ha meg is bocsajtasz neki...
Az, hogy te szereted az kevés :(
SMS olvasás = levéltitoksértés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!