Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan buktathatnám le a párom? Tudom, hogy megcsal, olvastam sms-eket, ami mindent elárult, és miegymás, hiába kérdem tőle, soha nem fogja bevallani, ha elmondom beleolvastam a telefonjába, mérges lesz, én csak azt szeretném vallja be!
Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 11:53
11/12 anonim válasza:
Hogyan? Kérdezd meg szemtől szembe,hogy miért csinálja ezt,mondd meg neki hogy érzem,hogy van más. Tuod a nőknek nem mindig kell erre bizonyíték. Kérdezd meg tőle, mit nem kapm meg tőled, amit a másiktól megkap. Ne kertelj, ha megkérdezi honnan tudod, nyugodtan sírj egy kicsit, vagy ha nem megy legalább csinálj úgy, és mondd hogy érzed, érzed, bizonygasd. Anyunak se kellett bizonyíték,egyszerüen érezte, hogy apa megcsalja,más volt az illata, máshogy viszonyult hozzá. Nehogy már te érezd rosszul magad hogy ő csal meg! Kérdezz csak rá, de ha azt mondja nem, akkor is bizonygasd, hogy tudom,sőt mondhatod neki hogy más az illatod, máshogy viszonyulsz hozzám, egy nő ezt megérzi, hogy van egy harmadik is. Kérdezd meg ez miért jó neki, akkor hagyjon ott téged azért a másikért, ha fontosabb neki,mert így csak fáj neked, miért teszi ezt veled, megérdemled? Mit csináltál rosszul, stb. Hagyd szóhozjutni, fogd meg a kezét, nézz a szemébe,mondd azt hogy nem érzed hogy ugy viszonyulna hozzád, mint a kapcsolatotok elején,ha valami van inkább mondja el,mert ez így neked rossz.
12/12 anonim válasza:
vedd el a telóját, és hangosan olvasd fel neki azokat az smseket. mitszámít h mérges lesz??? még ő van felháborodva??? olvass be neki utána egyet, h mitképzel h még nekiáll feljebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!