Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolhatok rosszra? Beleolvastam egy naplózott beszélgetésbe, amin a barátnőm beszélt a barátnőjével.
Tenyleg bizalom:P.
Ennyi a lenyege. Ha a baratnod szeret, ugyse csalna meg ez biztos!
Es a bizalom alapdolog a kapcsolatban.
Megy igy a beszelgetesbol en ugy erzem h inkabb a baratnojenek jott be a pasi. Szerintem nincs ertelme aggodni.:)
Szerintem a nyelvecskés smiley arra utal, hogy a barátnőd barátnőjének tetszik a pasi. Ezt én kb. úgy értelmezem, hogy "bibíí, én találkoztam vele, te meg nem, pedig neked tetszik". Az "ojoj" pedig a barátnő kicsit féltékeny hozzászólása a hallottakhoz.
Szerintem ha a barátnődnek tetszene az a pasi, akkor biztos, hogy tovább beszélgettek volna a témáról, mert a másik csaj visszakérdezett volna, hogy "Na és mi volt?". De így, hogy neki tetszik, és nem ő találkozott vele, "féltékenységében" inkább gyorsan le is zárta a témát.
Én így elemezném ezt a kis szösszenetet. Remélem értehető voltam.
Amúgy az alaptalan féltékenykedés semmi jóhoz nem vezet. Az én barátom pl. baromi féltékeny volt, már attól rosszul volt, ha egy pasi "úgy" nézett rám. Megjegyzem, hogy nem volt rá oka. Na a dolog vége az lett, hogy ő megcsalt engem, én pedig őt soha. Szóval vigyázz, mert a végén észre sem veszed, és már félre is kacsintottál... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!