Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A párom az utóbbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A párom az utóbbi időben nem túl őszinte hozzám, ezt vettem észre. És hát megfelelő bizonyítékom is van rá.

Figyelt kérdés
2009. jan. 7. 11:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Ebből a két sorból, amit leírtál sokat nem tudtam meg, így segíteni se tudok...Hány évesek vagytok? Mióta vagytok egyutt?Első "nagy" szerelem ez?Mióta nem őszinte hozzád és miben?Milyen bizonyítékod van rá?
2009. jan. 7. 12:24
 2/8 A kérdező kommentje:

2 éve vagyunk együtt. Ő 22 éves, én 19.

Kb 1 hete vettem észre azt h nem őszinte hozzám.

Ide írt erre az oldalra, velünk kapcsolatban.

És nem mondta el nekem, hogy mit írt, sőtt...szinte semmit nem mondott róla. És nekem ez nagyon rosszul esett.

Aztán később sms-ben írtam neki, hogy miért nem őszinte hozzám!?

És vissza írta h ő az.

2009. jan. 7. 12:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem értem! Egyszer azt írod, hogy megfelelő bizonyítékod van rá, máskor meg nem tudod mit írt, de írt! Másban is hazudott már vagy csak ebben? Különben meg nem tudhatod, lehet csupa jó dolgokat írt!

Szerintem amúgy meg ne húzd fel magad rajta, ha csak ennyi az ügy!

2009. jan. 7. 13:00
 4/8 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy mit írt ide, mert megnéztem.

Hát eddig másban nem vettem észre h nem lett volna őszinte csak ebben az egy dologban.

2009. jan. 7. 13:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor vagy üljetek le és face to face beszéljétek meg vagy pedig hagyd rá és ne sértődj meg!
2009. jan. 7. 13:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok!

Bocsi, de szerintem ez nem megfelelő bizonyíték, hisz nem tudod pontosan, hogy mit írt ide! Ugyanúgy, ahogy most te írsz ide, parázol, lehet ő is...

Lehet pont azt kérdezte, hogy "Mit tegyek, ha a barátnőm nem bízik meg bennem?"...Ilyenre nem gondoltál?

Szerintem ezt most felejstd el, te jól ismered őt, esetleg ha lesznek több jelek, és konkrét bizonyíték is arra, hogy nem őszinte, majd akkor aggódhatsz.... :)

2009. jan. 7. 13:09
 7/8 anonim ***** válasza:

megint az első válaszoló vaok:Bocs, amikor néztem még nem volt oda írva, hogy tudod, hogy mit írt. Akkor viszont csak egy megoldás van, beszéljétek meg!Mindenképp, hogy te is megnyugodjál :)

Drukkolok

2009. jan. 7. 13:11
 8/8 anonim válasza:

Szerintem két év után ennyin nem lenne szabad kiakadnod,ha tudod hogy szeret,ezt nézd,és ne gondolj butaságra!!!

Annak meg csak örülj ha biztonságotok érdekében kereste föl az oldalt,hidd el csak jót akart!!!

2009. jan. 7. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!