Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok és nők, akik minden téren a tökéletes pasira vágytok, gondolkoztatok már azon, hogy ti mit adtok cserébe?
Szoktam beszélgetni nőismerőseimmel, de különösen a női oldalakon derül ki számomra, hogy az elvárás a részetekről egy férfi felé általában(!) a következő: ház, kocsi, karrier, barátok, megnyerő külső, egészség, ezen felül +20 kg felesleggel is ugyanúgy szeressen, legyen sok szex és tartson ki mellettetek halálotokig.
Én nem állítom, hogy ez ne lenne rendben, viszont soha nem esik szó arról, hogy ti mit tudtok nyújtani cserébe? Amikor erre rákérdezek, nem egyszer azt a jópofáskodó választ kaptam, hogy frissen borotvált puncit. Na most én úgy vagyok ezzel jól kereső, jó megjelenésű és talán népszerű pasiként, hogy ez az alku bevállalható akkor, ha nem tekintek másképp a nőre mint mondjuk a kocsimra, egy kellékre, ami kidomborítja az egómat. De vajon nevezhető-e fair trade-nek ez a felállás, amennyiben párt illetve társat keresek és hosszú távra? Szerintem nagyon nem, ettől jóval többre van szükség, de lehet, hogy túl konzervatív vagyok.
Szerintetek nem nagyon nagy a baj?
Mindenkinek megvan hogy mit vár el minimális szinten a másiktól és megvan az is hogy mit tud nyújtani.
De hogy kinek mi számít értéknek az teljesen egyedi és változó.
Például a sugar daddy pénzt ad, a nő meg szép. Ott ennyi a csereérték.
Normális kapcsolatoknál meg lehet hogy én visszahúzódóként egy magabiztos és határozott férfit keresek, ő pedig eldönti hogy nekem van-e bármim amit nyújtani tudok neki ha kapcsolatba kerülünk. Lehet ez külső vagy belső tulajdonságok összessége. Általában nem annyira egyszerű a dolog, mint a fentebb említett érdekkapcsolatoknál.
#14 és 18
Ne értetlenkedjetek már. Ott a kérdésbe, hogy "akik". A kérdés csak a nők azon halmazára vonatkozik, AKIKre igaz a leírás, nem az egész női nemre.
#18 Szerinted melyik a nehezebb:
Jól kinézni, hosszú hajúnak lenni, szeretni a szexet
vagy
karriert csinálni, kidolgozni a beled is, saját erőből felépíteni az egzisztenciádat, ezen felül jól kinézni, jó sérót belőni, szeretni a szexet?
Vannak ilyen nők, én is találkoztam már ezzel, bár szerencsére az én baráti körömben, és az ismerőseim között nincs ilyen csaj. Lehet hogy azért, mert már idősebb generáció vagyok(31N), ez inkább a 20-asoknál divat mostanság, úgy veszem észre.
Vagy talál olyat, aki ezt megadja, vagy magára marad. Nekem egyik sem fáj, fordított esetben sem, ahol a pasi az, aki azt várja, a csaja legyen vékony, tipp-topp akit lehet mutogatni a haveroknak, más nem lényeg.
Én személy szerint így állok a dologhoz:
Tökéletes pasi nem létezik, ahogy tökéletes nő sem, baromi unalmas is lenne. A SZÁMOMRA megfelelőt keresem.
Ideális esetben (amit egy ütős vonzalom rögtön felülír) jó, ha legalább annyit keres mint én, nekem van saját lakásom, jó ha neki is van, hogy mind a ketten ugyan annyit tudjunk a közösbe dobni.
Akárki keres is többet, a külön számla híve vagyok, a közös költségeket (rezsi,kaja stb) pedig összedobjuk 50-50%-ban.
A külsőre nekem nincs külön receptem, azért figyeljen magára, ne legyen igénytelen. Én is heti többször sportolok, és azért odafigyelek, mit eszem.
A fentieken felül mit nyújtok? Tudok takarítani, jól főzök, normális a keresetem, jó vagyok az ágyban, imádom a páromat és tisztelem is, egészséges vagyok, jó a humorom, nem tapadok rá a másikra, a pasik jó nőnek tartanak általában, ilyesmiket.
Összességében kb ugyan ezt keresem a másikban is, legyen hasonló az értékrendje, anyagi helyzete, humora ésatöbbi, ésatöbbi
Nálam legyen nyugodtabb természet (én sajnos hirtelen haragú vagyok), extrovertáltabb
Kb. ennyi
16 Nem tudhatom, hogy mivel keresik a mellékest? Hát magamról tudom, és a barátnői is hasonló értékrendűek.
Figyelj te nagyon el vagy tájolva és mondom szerintem meg sem próbáltál sikeresebb nővel összejönni. Na mondjuk az is biztos, hogy magasabb a léc, mint egy diszkós ribinél ő nem fogja összecsinálni magát a kocsid puszta látványa láttán.
És ne mond azt nekem hogy ilyenekkel beszélgettél, mert aki azt mondja, hogy a punciját adja cserébe, az olyan sötét mint az éjszaka. Valamikor fixálhatta, hogy a pasikra szexuálisan kell hatni oszt kész. Ennyi. :))
Igaza volt a 6-osnak te is megválogathatod, hogy kivel állsz szóba.
Én kivártam a "tökéletes pasit", nem adtam alább. Örülök is neki utólag :) Minden megvan benne, amit akartam.
Cserébe mit adok? Ugyanazt, neki is én vagyok a "tökéletes pár" a bevallása szerint.
Persze az elvárásaink nem tökéletesen ugyanazok voltak, de lényeg, hogy egymás igényeit teljes mértékben kielégítjük.
26# Nagyon fordítva ülsz a lovon. A mai világban, pontosabban üzleti életben a legkevésbé számít az, hogy te mennyire vagy intelligens, elmondom, egy nőnél mi kell:
- nézzen ki nagyon jól, meg akarja dugni az ügyfél
- hatalmas baromságokat ne mondjon
- plusz pont, ha némileg ért is a szakmához
Nálunk a cégnél is ez megy, a legtöbb női dolgozó aktákat tologat vagy csak az aláírásuk kell az áfacsaláshoz, ha kicsivel is több kell mint excelben vagy wordben dolgozni, ott megáll az élet. És mit tesz Isten, ezek mind átlag 10/9-es nők és a nettó 350 mellett még bőven jut idejük fitness terembe járni.
Emellett jómagam hazaérek a 8-9 órás munkából, kajálok valamit, majd folytatódik tovább a meló otthonról fusiban, nekem így van meg ugyanez a pénz, ami nekik láblógatva. Ennyit jelent csupán az, hogy mennyire nézel ki jól.
"én visszahúzódóként egy magabiztos és határozott férfit keresek, ő pedig eldönti hogy nekem van-e bármim amit nyújtani tudok neki ha kapcsolatba kerülünk"
...aha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!