Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy férfit, aki belül tökéletes, külsőleg azonban nem vonz. Megérdemelne egy esélyt?
Nagyszerű társaság, illemtudó, okos, céltudatos, ugyanazok a hobbijaink, mindenhez hozzá tud szólni, értelmes, kezdeményező, csak jót tudok mondani róla. Csak egyedül a külcsíny, ami visszatart.
Én 21/L, ő 26/F
Nagyon csúnyának tartod vagy csak nem az ideálod?
Egyébként az alapvető vonzalomnak meg kell lennie, anélkül nem fog menni.
Nagyon nem mindegy, hogy nem tartod a külsőt vonzónak vagy egyenesen taszít. Elég sok nőt látni kinézetre átlagos vagy átlag alatti férfival, viszont nekik biztos szép belsőjük lehet, a nőt pedig valami csak megfogta a külsejükben is.
Tudod, a külső megfog, a belső megtart (a jó szex meg hozzá láncol), na de ha a külsejében nem találsz számodra vonzó vonást, úgy nem hiszem, hogy lesz ott kémia. 1-2 randit biztos megér, de azt érzi már az emebr szerintem elég hamar, hogy van-e ott több vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!