Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy férfit, aki belül tökéletes, külsőleg azonban nem vonz. Megérdemelne egy esélyt?
Nagyszerű társaság, illemtudó, okos, céltudatos, ugyanazok a hobbijaink, mindenhez hozzá tud szólni, értelmes, kezdeményező, csak jót tudok mondani róla. Csak egyedül a külcsíny, ami visszatart.
Én 21/L, ő 26/F
Nagyon gáz ez a leereszkedő "megadjam-e neki ezt a kegyet?" stílus... én megalázva érezném magamat a helyében. Ennél szerintem jobbat érdemel bárki.
A válaszom: inkább hagyjad, különben ha ilyen sekélyes vagy, úgyis megcsalnád / dobnád az első adandó alkalommal.
26/F
Persze.
Remekül kiegészítenétek egymást: neki csupa jó belső tulajdonsága van, te pedig szép vagy.
Szerintem butaság úgy kérdezni, hogy megérdemelné-e, mert nyilván igen. Itt az a kérdés, hogy te akarod-e.
Viszont - én ezidáig azt tapasztaltam a pasikkal -, hogy ha valakibe beleszeretsz, akkor sokkal vonzóbbá válik a szemedben, mint előtte. Exemre is mondták, hogy nem néz ki jól (elég elhízott is volt egyébként), nekem mégis nagyon tetszett, amikor együtt voltunk. Ez ilyen.
Most, hogy nem szeretem, már egyáltalán nem tartom kiemelkedő pasinak.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!