Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy férfit, aki belül tökéletes, külsőleg azonban nem vonz. Megérdemelne egy esélyt?
Nagyszerű társaság, illemtudó, okos, céltudatos, ugyanazok a hobbijaink, mindenhez hozzá tud szólni, értelmes, kezdeményező, csak jót tudok mondani róla. Csak egyedül a külcsíny, ami visszatart.
Én 21/L, ő 26/F
#21 csak egy befásult, depressziós fickó vagy az elmondásod alapján. Elárulom neked, hogy egyáltalán nem nézek ki jól, ráadásul hiába fogytam le régen több, mint negyven kilót, az új munkahelyemen 12 órázok 4 nap meló, 4 nap szabad alapon és amióta nem 3 műszakban vagyunk, durván meghíztam. Hála az égnek, közel sem annyira, mint régen, de azért nem vagyok szép. (Olyan 130-135 lehetek most és egy olajfinomítóban dolgozok)
Elárulnám neked, hogy még így is van párom, akiről tudom, hogy önmagamért van velem. Szóval igen, a személyiség is számít egy normális nőnek. Bizonyára épp a személyiséged, ami elég sötét lehet a leírásodból kihámozva, amiből csak a sírás-rívás ömlik, az ami elriaszt BÁRKIT, akinek szimpatikus lehetnél akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!