Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szinte az esetek 90%-ban a nők akarnak kilépni egy tökéletes kapcsolatból?
Mindkét nemben vannak ilyenek. Szerintem elég sok kérdés van itt arról is, hogy házas férfi szeretője valaki, vagy ő tart szeretőt.
Felesleges, és gyermeteg dolog általánosítani. Mindkét nemből vannak, akik nem tudják, jó dolgukban mit csináljanak, aztán sírnak, hogy elrontották az életüket. De ezzel úgy vagyok, hogy mindenki a saját háza táján söprögessen.
Egyrészt a nők egy jó része semmit sem tud kezdeni egy kiegyensúlyozott kapcsolattal, mert az túl unalmas nekik, inkább drámát keresnek egy rosszfiúval.
Másrészt mert ők pillanatok alatt találnak új pasit, míg a férfiaknak jellemzően hosszú hónapokon át kell küzdeniük, hogy új párt találjanak, számtalan elutasítás és megaláztatás közepette.
Ha neked a mai posztból ennyi esett le, akkor gratulálok! Olvasd inkább végig mielőtt ítélkezel.
Miért írtál 90%-ot? Lehetne egyből 100% is ennyi erővel. :D Szánalom.
Mert a fiúk hülyék lennének kilépni egy kapcsolatból ahol van szex, kiszolgálják, főznek, mosnak rá, neki meg csak böfögni kell a tv mellett. Ők inkább titokban félredugnak éds erről nem kell kérdezősködniük, hisz nem éreznek semmi bűntudatot.
Amúgy meg én még nem hallottam olyan kérdésről, ahol a nőnek valóban tökéletes a kapcsolata és mégis ott akarja hagyni. Olyanról hallottam, hogy tökéletes kapcsolat, de... És akkor jött a felsorolás, hogy nem figyel rám, nem elégít ki, önző, bunkó, lusta stb de azért szeretem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!