Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs tökéletes párkapcsolat?
Minden kapcsolatban előfordulnak kisebb hazugságok? mert mindegyik fél azt hiszi hogy vannak dolgok amiről nem kell beszámolnia. Persze ha fordítva történne rosszul esne neki. Mindig vannak hullámvölgyek, minden pasi bókol más nőknek és minden nő élvezi ha körbe ugrálják a pasik, akkor is ha tagadják. Az évek alatt előfordul hogy vonzónak találnak, valakit, esetleg eljátszanak a gondolattal, de ez még nem jelent megcsalást. Pont az viszi előre a kapcsolatot hogy a párjukat választják más helyett. Mert a hűség nem a póráz rövidségétől függ.. Mondjátok hogy ez így van :S Sokat csalódtam már, de lehet csak azért mert túl komolyan vettem mindent. Én sem csaltam meg még soha a párom, pedig lett volna rá alkalmam.
24/L
Hibátlan kapcsolat nincs, tökéletes lehet, mert az mindenkinek mást takar. Ami az egyik embernek probléma, az a másiknak fel sem tűnik.
Viszont abban így nem hiszek, hogy minden pasi bókol más nőknek, meg a nők élvezik, ha körülugrálják, de leginkább a megfogalmazás miatt. A szövegkörnyezetből nekem az jön le, hogy ezalatt te inkább flörtölést érzel. Ebben nincs igazad, nem mindenkinek van erre szüksége. Ellenben abban nincs semmi, ha egy srác megdicséri egy lány ismerősét, mert aznap csinosnak gondolja, de emögött nem lesz feltétlenül flörtölési szándék, vagy perverz gondolatok. Ahogy egy nő sem fog feltétlenül boldogan úszkálni egy másik férfi bókjaiban, hanem jól esik neki, megköszöni, és kész. Nem fog rá feltétlen reagálni, meg viszonozni a bókot, és nem fogja kelletni magát. Ez személyiségfüggő. Ismerek olyat, akinek ez lételeme, de nem csalná meg a párját, de olyat is, aki így indítja a megcsalásait, és persze vannak, azok, akiknek, ahogy korábban írtam, nincs szükségük erre.
Ez valakinek gondot okoz, valakinek nem. Ha az a problémád, hogy párod flörtölgetett melletted, akkor azt vele beszéld meg. De ez, amit írtál borzalmasan kaotikus, és inkább csak terelés, ahelyett, hogy a problémát akarnád kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!