Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyemben ti kilépnétek ebből a kapcsolatból? Én lehet, hogy igen; viszont hogy szakítsak?
2 éve vagyunk együtt a párommal. (Én lassan 21 leszek, ő meg ősszel lesz 24 éves -férfi.)
Vidéken, a lakhelyem közelében ismerkedtünk meg, mert akkor ott dolgozott.
Az elején rövid időre külföldre ment, majd visszajött-állítólag miattam. Távkapcsolatban éltünk 1 évig, de havonta pár napra mindig tudtunk találkozni.
Én tavaly júliusban felköltöztem miatta 'Pestre, és direkt itt jelöltem meg egyetemi helyeket, hogy továbbtanuljak. Tehát közös döntés alapján összeköltöztünk. (Amiből élünk az ő keresete, az én kisebb diákmunkáim, és édesanyám rendszeres havi segítsége. De ezzel nincs is gond.)
Úgy érzem, hogy nagyon sok dolgot megteszek, tanulok, bevásárolok, főzök, takarítok. Erre ő mondja, hogy sokat dolgozik. Ez igaz is, de ha én nem lennék neki, akkor is ugyanennyit kéne dolgoznia, viszont nekem meg kevesebb "terhem" lenne.
Igaz a mondás, hogy igazán csak lakva ismerjük meg a másikat. A kisebb hülyeségeken túllép az ember, de sokszor félek tőle, mert agresszív. Nagyon sokat kiabál, és rendkívül csúnyán beszél velem. (Sz**jál le, g**i, k*r*a, volt itt már minden...) Úgy érzem, hogy már a lelkemet tiporja össze, és nem értékel, de majd rájön, ha elhagyom. Az utóbbi időben mondtam neki, hogy számomra már csak arra jó, hogy fizeti az albérletet. Lassan ez a szomorú igazság.
Szeret velem villogni, meg társaságban eljátssza, hogy körbeajnároz; de a négy fal között már többször megütött.
Ma is hazajött a munkából, köszöntünk. Megnézte a kukát, és leszidott, hogy miért ettem meg egy csokit, meg hogy rá nem is gondolok (egy kis Snickers volt egyébként..). És kövérnek nevezett. (Nem vagyok kövér, de tény, hogy az utóbbi hónapokban a sok stresszt többnyire evéssel vezettem le. 170 cm-hez 58-60 kg körül vagyok.) Nos, ezek után milyen legyen az ember kedve??
Elindultunk bevásárolni, de már nem tudom mi miatt, elkezdett újból csúnyán beszélni velem. Kiabálta többször, hogy "Sz*p*ál le", de úgy, hogy az egész ház hallotta. Amikor mentünk a boltba (Ja igen, ritka pillanatok egyike, amikor nem nekem kell cipeli 12-14 kg-okat); egy alig felöltözött futó nő jött velünk szembe, és ő látványosan megbámulta. Amikor pedig hazaértünk, ő elment itthonról; annyit közölt, hogy k*r*ához megy, és az egész itthon lévő pénzünket elvitte (100 000 Ft)
Én hívtam, ki volt kapcsolva. Aztán ő hívott, én pedig direkt kikapcsoltam. 2,5 órája semmit nem tudok felőle.
Egyre inkább úgy érzem, hogy elég volt ebből a kapcsolatból. Egy agresszív embert hogy lehet elhagyni?
Szerintem menekülj amíg lehet. Ha képes megütni, ki tudja még mi lesz a jövőben... rossz kedvvel jön haza a munkából majd jól megver?!
Két lehetőséget látok:
-kérd ismerőseid segítségét, lehetőleg jó kiállású férfiét. Ha bejelented neki, hogy szakítasz lehet eldurran az agya, jó ha van segítség. Pakolj össze mindent, lépj le végleg.
-amikor nincs otthon pakolj össze és lépj le.
Ha nagyon eldurvul a helyzet rendőrt is hívhatsz.
Figyelj, nagyon fiatal vagy, előtted az élet, ne tűrd el, hogy így bánjanak veled. Ez csak egyre-egyre rosszabb lesz. Millió meg egy normális srác van, aki megbecsülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!