Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is már "meghalt" az emberi kapcsolatokban a kitartás és az 'elrontott dolgok' helyrehozása? Ti is inkább kilépnétek egy több éve tartó kapcsolatból, ami megromlott, vagy megpróbáljátok helyrehozni azt?
Én nem hagyom, hogy megromoljon a részemről :) Ha pedig valami rossz, arra kitalálták a "kommunikáció" nevű
tudományt. Sajnos, elég analfabéták benne az emberek :)
(kivétel facebook, :D, XD, és társai)
Ketten vagytok benne, ha elromlik, ketten szúrtátok el. Hogyha már megfordult a fejedben, akkor már nincs miért együtt maradni. Szerintem.
Viták vannak, lesznek is, de ha kihűlt a kapcsolat, azt nehéz újra mozgásba hozni, ilyenkor lép be a 3.,ami végérvényesen tönkre teszi a kapcsolatot.
Szerintem nincs értelme egy halott kapcsolatban vergődni a boldogságért,amikor mástól meg lehet kapni erölködés nélkül.
Nem minden kapcsolatért érdemes küzdeni.
Ha látom a nő részéről is a törekvést, akkor mindenképpen megpróbálom vele új alapokra helyezni a kapcsolatot. Ha nem látok ilyen törekvést, akkor sajnos kalap-kabát. Hiszen egy kapcsolat két emberen múlik.
F25
Ez nagyon sok mindentől függ, nehéz általánosan megmondani, valamiért érdemes-e küzdeni vagy sem.
Én mondjuk a harc híve vagyok; nincs tökéletes kapcsolat, és a szerelem sem lobog ugyanolyan lánggal mindig (pl. a személyes problémák komoly kihatással lehetnek a kapcsolatokra is). Csak sokan egy kis probléma miatt is már szakítani akarnak, amit meg is lehet beszélni.
De mint írtam, nehéz ezt általánosan megítélni, mert minden kapcsolat más és más. Abban viszont igazat adok, hogy az emberek sokkal kevésbé hajlandóak tenni valamit a jó kapcsolatért, inkább lecserélik a párjukat. Aztán sajnos jó sok esetben rájönnek, hogy mekkorát tévedtek, de már késő rendbe hozni a dolgokat.
Ha megcsalás van semmi értelme beszélni róla mehet a másik amerre lát,az ilyen soha se lesz hűséges!
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!