Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Féltek, hogy egyszer vége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltek, hogy egyszer vége lesz a kapcsolatotoknak?

Figyelt kérdés

Százszor megfogadtam múlt nyáron, hogy soha többé nem leszek szerelmes. De mégis...nem értettem az eseményeket, sodrottam az árral, aztán arra eszméltem, hogy ismét ezt érzem egy lány iránt. Az előző kapcsolatom után balhés, bulizós nyárban volt részem, majd jött ez a lány, aki teljesen lenyugtatott.

Boldogok vagyunk, noha csak hetente vagy kéthetente tudunk találkozni. (remélem két hét távollétnél nem lesz több egymástól!)

Bevallom: félek. Hogy elmúlik a dolog, hogy jön a tavasz, a nyár, és nemfog kitartani mellettem, hiszen vágyik majd a többszöri találkozóra...

Szeretem, és Ő is szeret engem, ez már nem az a fajta tiniszerelem, hanem sokkal sokkal több, olyannyira, hogy mindketten nagyon hosszú távra tervezünk a másikkal. (összeköltözés 1 éven belül, meg ilyen dolgok felmerültek már)

22/F

20/L

8 hónapja vagyunk együtt

2013. márc. 5. 10:18
 1/6 anonim ***** válasza:

A szerelem sajnos már csak ilyen, bármikor jöhet.. Amúgy nem félek tőle, mert minden percét élvezni kell! Ez a lényege!

Sose gondolj arra, hogy mi lesz ha vége lesz..:)

17f

2013. márc. 5. 10:22
 2/6 anonim ***** válasza:

nem arra kell gondolni mi lesz a vége

most szerelmes vagy erre gondolj és kész, így felhőtlenebb

süt a nap és tök jó idő van, ezeket élvezd ne arra gondolj, amit senki nem tud és jövő zenéje N

2013. márc. 5. 10:37
 3/6 anonim ***** válasza:

HA attól fél az ember ,mi lesz egyszer,akkor nem tudja élvezni a jelenét.(Buttha szólotta)

Ennyiből retteghetnék a haláltól,hiszen egyszer az BIZTOS itt lesz.

2013. márc. 5. 10:40
 4/6 fospuska ***** válasza:
soha nem gondolok rá. lehet,hogy egyszer vége lesz,sosincs kizárva,de inkább köszi az együtt töltött időt,még ha minden akaratom és jó szándékom ellenére csak ennyi jutott is.
2013. márc. 5. 11:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem se gondolkodj ezen, mert attól csak rosszabb. Én is rátudok parázni, hogy mi lesz ha nem tudunk csak 2 vagy több hét után találkozni a párommal. Ő azt szokta mondani, majd akkor gondolkodunk rajta ha olyan probléma merül fel, hogy mit hogy. Addig minek feleslegesen idegeskedni olyanon ami még nincs itt? Igaza van végülis. Én már nem tervezek, mert akkor sosem jött össze úgy ahogy elterveztem. Én is pl összeköltöznék vele, de majd csak később. Tudom, hogy ő neki kell a több szabadság, még fiatalok vagyunk mindketten. Én nekem nem kell olyan szintű szabadság mint neki, de hát férfiból van, elfogadom. Majd alakulunk, a jelenben élünk, nem tervezünk nagyon előre.

Csak szeressen sokáig az a lényeg, mert én nagyon szeretem.

2013. márc. 5. 11:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem félek. Tudom hogy vége lesz egyszer, inkább elszomorít ha erre gondolok de nem szoktam sokat agyalni a dolgon. Te se tedd! FELESLEGES. Legyél olyan jó a párodnak amilyen lenni tudsz, és legyetek boldogok....
2013. márc. 5. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!