Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha úgy érzem, hogy még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha úgy érzem, hogy még nem éltem ki magam, akkor lépjek ki a "tökéletes kapcsolatból"?

Figyelt kérdés

3 éves kapcsolatom van 21 évesen. Minden klappol, olyan ember a párom, akivel le tudnám élni az életem.

Legjobb barátok vagyunk, szeretjük egymást.

De én még.. nem éltem ki magam. Szórakozni akarok járni, ismerkedni új emberekkel (nem párkapcsolat céljából), utazni.

A mi kapcsolatunk viszont nem ilyen, hanem úgy érzem, mintha már házasságban lennénk - pedig nem is élünk együtt (ez a másik bajom, hogy még 4-5 évig nem is tudnánk, a kapcsolatunk pedig csak stagnálna, semmi előrelépés nem lenne.)

Visznt annyira nagyon szeretem őt, nem tudom elképzelni, hogy milyen lenne ha hirtelen kiszakadnánk egymás életéből. Olyan nehéz ez a döntés.

Egyik pillanatban akarom, a másikban nem..

Jobb lenne most szakítani, mint x gyerek után szétmenni...:/

2016. aug. 16. 13:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
33%

Az egyik f*rok ugyanolyan, mint a másik. Hidd el, ezzel nem vesztesz semmit.

Miért nem kérdezed meg a párodtól, hogy nem akarna-e veled egy jót bulizni? Biztos benne lenne, mert gondolom, ő sem lehet olyan sokkal idősebb tőled.

2016. aug. 16. 13:44
 2/18 A kérdező kommentje:

Ő is 21.

Ő elég zárkózott személyiség, nem igényli ezt.

Már többször megbeszéltük, de neki így jó, nekem viszont nem. Velem az a nagy baj, hogy nem tuom, mikor kéne már "önzőnek" lennem és magamra gondolni.

2016. aug. 16. 13:46
 3/18 anonim ***** válasza:
33%

szórakozz barátokkal

utazz a pároddal - az a legjobb

egyedül is kipróbálhatsz dolgokat

2016. aug. 16. 13:57
 4/18 A kérdező kommentje:

Nem sajnos, ez így nem ilyen egyszerű.

A barátommal utazni nem tudunk, mert iszoyat csórók vagyunk mindketten.Szinte semmit sem tudunk csinálni együtt, neki megfelel, ha hetente egyszer elmegyünk fagyizni, amúgy meg nála vagyunk fent.

Én ezt már unom. Nem házasok vagyunk, hanem fiatalok. Ő nem érti hogy mi bajom van.

Úgy érzem, hogy mi nagyon összetartozunk, csak.. még nem jött el a mi időnk.

2016. aug. 16. 14:04
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire különbözik az életritmusotok, mégsem klappol annyira minden. Ez akkor sem fog változni, ha összeköltöztök. Még egyszer komolyan beszéld meg a pároddal, hogy neked igenis hiányoznak az élmények az életedből, és nem tudod, meddig bírod még. Az még lehet egy opció amúgy, hogy egyedül csinálsz dolgokat vagy haverokkal, őt meg hagyod békén a levében... na, ha erre is nemet mond, akkor sztem inkább lapát, mert egy uralkodó jellemű vki lehet akkor.
2016. aug. 16. 14:04
 6/18 anonim ***** válasza:
50%

nem írtad hol laktok, de fel lehet fedezni a környéket is egyelőre. Pesten meg pláne.

ha unod, akkor dolgozz vmit és lesz pénz. pénz nélkül mit akarsz csinálni?

szerinted cukrosbácsit akarsz

2016. aug. 16. 14:09
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtak rosszat éppen az előttem válaszolók sem, sőt.

Ezzel együtt könyörgöm 21 éves vagy!

Bőven belefér még, hogy élj a mának ezzel a kapcsolattal- ha most ebben a pillanatban összességében a mérleg nyelve inkább a kapcsolat mellett van, akkor maradj, ha mennél, izgatlan az új lehetőségek, akkor menj!

Tényleg nem írtam még ilyen jellegű kommentet ide, de 21 éves vagy, jogod van szabadon dönteni és élni- még kapcsolati szinten is bele a világba a te erkölcsi értékeid szerint fair play-t játsszva!

Kérlek ne azon agyalj, hogy mi lesz 2-3-5 év múlva, meg a gyerekekkel (ha, mint írod csórók vagytok, akkor meg aztán tényleg még ráérsz)- azt a kérdést tedd fel, hogy ma meg holnap meg holnapután MI OKOZNA NEKED ÖRÖMET a jelenlegi kapcsolatodban vagy azon túl- annyi pénzzel amennyi van, olyan helyen, ahol élsz?

Ne a jövőn parázgass 21 évesen!

Üdv és ne süppedj bele ebbe az "öreganyám stílusba":)

39N

2016. aug. 16. 14:13
 8/18 anonim ***** válasza:
57%

Szóval szeretnél nyitni picit a világ felé, de szereted a párodat. Hol a gond? Ehhez nem kell elhagynod, hiszen nem arról van szó, hogy más párra vágynál, csak szeretnél aktívabb lenni. El tudsz menni másokkal is, így rá sem erőltetsz semmit. Sőt, talán még az is előfordulhat, hogy ő is kedvet kap hozzá, és végül sikerül kicsit őt is nyitottabbá tenned, bár ez nem garantált, de előfordulhat. Viszont arra figyelj, hogy lehet, féltékenységként fog rajta kijönni, ha így történne, ne veszítsd el a fejed, ne kezdj el veszekedni vele, és neki se hagyd, hogy felhergelje magát ok nélkül :)

A csóróságon pedig munkával lehet változtatni, illetve nem is feltétlen szükséges messzire utazni, kirándulni.

Szóval nyugodj meg, és ne reagálj ennyire szélsőségesen, hisz semmi nem indokolja :)

2016. aug. 16. 14:16
 9/18 anonim ***** válasza:
Ezeket a dolgokat, amikre vágysz, a pároddal is ugyanúgy megteheted. Hidd el, ha ezért elhagyod, egy életen át bánni fogod. Mert egyszer csak rájössz, h nem ez az élet (bulizás, meg ilyesmi), csak akkor már lehet, h késő lesz..
2016. aug. 16. 14:25
 10/18 A kérdező kommentje:

Kicsit félreértetek.

1. Van munkám, de nem elegendő arra, hogy kifizessem magamnak és a páromnak is mondjuk a wellness hétvégét. Ő nem akar dolgozni, mert neki jó így minden, ahogy van.

2. Nem bulizgatni akarok, hanem szórakozni. Nem egyenlő a kettő. Elmennék ide-oda. Táncházba vagy vmi. Igazából kicsit unom a párom...

Nem tudom, hgy szerelmes vagyok-e vagy csak ő a legjobb barátom és emiatt ragaszkodom hozzá.

Be vagyunk savanyodva, ami nem normális ennyi idősen. Nem is látm értelmét egyelőre annak, hogy együtt legyünk, de mégsem akarok nélküle lenni..

2016. aug. 16. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!