Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha úgy érzem, hogy még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha úgy érzem, hogy még nem éltem ki magam, akkor lépjek ki a "tökéletes kapcsolatból"?

Figyelt kérdés

3 éves kapcsolatom van 21 évesen. Minden klappol, olyan ember a párom, akivel le tudnám élni az életem.

Legjobb barátok vagyunk, szeretjük egymást.

De én még.. nem éltem ki magam. Szórakozni akarok járni, ismerkedni új emberekkel (nem párkapcsolat céljából), utazni.

A mi kapcsolatunk viszont nem ilyen, hanem úgy érzem, mintha már házasságban lennénk - pedig nem is élünk együtt (ez a másik bajom, hogy még 4-5 évig nem is tudnánk, a kapcsolatunk pedig csak stagnálna, semmi előrelépés nem lenne.)

Visznt annyira nagyon szeretem őt, nem tudom elképzelni, hogy milyen lenne ha hirtelen kiszakadnánk egymás életéből. Olyan nehéz ez a döntés.

Egyik pillanatban akarom, a másikban nem..

Jobb lenne most szakítani, mint x gyerek után szétmenni...:/

2016. aug. 16. 13:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

ahogy ezt leírtad mond meg a párodnak is.

amúgy szted téged inkább az zavar hogy a párod sz.rik bele az egészbe, neki jó minden ahogy van

2016. aug. 16. 14:33
 12/18 anonim ***** válasza:

39N vagyok megint.

21 éves vagy és eltartod a 21 éves besavanyodott barátodat?

Jajj Istenem- nekem nincs több kérdésem, de őszintén szólva erősen elgondolkodnék azon, hogy még csak viccből is tökéletesnek tituláljam ezt a kapcsolatot.

Itt a háttérben nem is az a gond, hogy te ismerkedni akarsz- a kommentjeidből jön elő a többi "mellékkörülmény"- ott kellene jobban nézelődni.

21 évesen tényleg ez az életcélod, hogy 1 fizetésből csóróskodjatok, besavanyodj, mert a párod lusta és/vagy depressziós vagy csak kihasznál ügyesen (de persze ÖÖÖÖÖÖrökre szeret :)

2016. aug. 16. 14:34
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Ja, várj, leesett, hogy neked mi a bajod.

A barátnőidnek gondolom pénzes csávójuk van és ők elmehetnek wellnesezni meg ilyen-olyan helyekre.

Szóval, akkor te is olyan pasiról álmodozol, aki a tenyerén hordoz és mindenhová magával visz?

2016. aug. 16. 14:35
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem, nem tartom el.. Írtam, hogy nem is élünk együtt.

És nem, nem az a bajom, hogy csórók vagyunk, ez csupán reakció volt az egyik válaszra... -.-

Szövegértés.

Ne ítélkezz elhamarkodottan.

2016. aug. 16. 14:40
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

21 evesen beleragadtal egy mukodeskeptelen tinikapcsolatban egy motivalatlan, lusta emberrel, akihez jellemben, vagyakban semmi kozod nincsen, es akihez maximum az elmult 3 ev ragaszkodasa fuz meg.

Ezt latom kivulrol, az elmondasaidbol teljesen targyilagosan. A velemenyem pedig az, hogy en semmi esetre nem maradnek benne egy ilyen kapcsolatban, plane ennyi idosen (azt meg inkabb ne is firtassuk, hogy mennyire semennyire nem tudnek tisztelni egy valoszinuleg egeszseges, eleteros ferfit, aki konkretan lusta elmenni dolgozni mert "neki jo igy minden", ezt herének hivjak, nem ferfinak).

2016. aug. 16. 15:10
 16/18 anonim ***** válasza:

Én is voltam hasonló helyzetben az exemmel, kinyílt a világ, amikor szakítottunk. Lekorlátozta a lehetőségeket, hova megyünk, stb...

Most van egy olyan párom, aki minden hülyeségben benne van, még ha néha picit piszkálni is kell miatta, dolgozom egyetem mellett, stb. Ok, nálunk a páromnak sokkal többet keres, de ő sem áll anyagilag fényesen, és kis pénzből is lehet nagyokat utazni. Ha nem ragaszkodsz luxushoz, akkor csomó olcsó apartman van, ha nem diákok vagytok, ott a Hungary card, hatalmas kedvezményeket lehet kapni, a legdrágább 12.000 forint,egy hónap alatt több mint húszezret spóroltunk vele, még MÁV start kártyára is ad kedvezményt, amiből, ha a legalapabbat megveszitek, fél áron utazhattok fél/egy évig, vannak kuponoldalak, én mindig ezeket lesem, ha megyünk valahova. Ha éttermezni akarunk, akkor is. Most tervezünk jövőre egy külföldi, öt fővárost érintő hátizsákos, éjszakai vonatos körutat, és ahogy eddig nézegettük, egy év alatt könnyedén összespóroljuk rá a pénzt, ha nem vágyunk semmi luxusra.

De ha a párod ilyenekre nem vevő, sosem lesz az. Eleve nem is járnék olyan emberrel, aki nem dolgozik (hacsak nem olyan nehéz szakot végez egyetemen, amit komolyan is vesz), és hagyja magát beposhadni. Nem lesz ez neked jó... tudom, mert én is ilyen vagyok, az exem meg olyan, mint a párod. Ha te aktív vagy, akkor anyukaként, gyerekkel is aktív leszel...

Mérlegelj! Élni egyszer élsz. Találhatsz magad mellé olyan embert, akivel hasonlóak vagytok.

Én odáig húztam, hogy majdnem gyűlöltem az exem, amikor kimondtam a végét, mert meg akartam menteni a kapcsolatot. Nem ajánlom senkinek.

2016. aug. 16. 15:31
 17/18 A kérdező kommentje:

Egyetemisták vagyunk mindketten.

Kitűnő átlaga van az egyetemen, sokat hajt, most pihenni akar nyráon - ezzel magyarázza, hogy nem dolgozik.

Nekem is csak diákmunkám van.

2016. aug. 16. 15:35
 18/18 anonim ***** válasza:
"neki jó minden ahgy van". Itt a kulcs, nem egyforma az igényetek, jövőképetek. Hogyhogy nem akar dolgozni? Én is otthagynám, fárazstó midnent helyette fizetni. Ha veled akar maradni, kapja össze magát, Majd nyugdíjasan ráérsz besavanyodni...
2016. aug. 16. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!