Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? 18 ével lány vagyok, a barátom nagyon sokat hazudott nekem, ezért nem bízok benne. Minden napunk tökéletes, de most jött egy olyan hogy el kell menni neki meccsre,14-16 órán keresztül nem lenne itt, össze vissza
Figyelt kérdés
baromkodna a haverjaival meccs után egy kocsmában kb, de mindezt tagadja hogy ő miért csajozna, én mindent megtettem hogy eltudjak vele menni, de nincs hely?! Azt mondtam neki hogy ha elmegy nélkülem akkor szakítunk mert én ezt nem fogom elselni hogy ki tudja miket csinál... ő bátran e is hagy éppen..
mit tegyek ? ő 19éves.
2016. márc. 20. 21:59
1/9 A kérdező kommentje:
?
2016. márc. 20. 22:30
3/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy hiába mondom neki hogy szakítunk akkor, én annyira szeretem hogy nem lennék képes elhagyni.... :( Együtt élünk, mindenen keresztülmentünk már együtt.... én úgy gondoltam mindig hogy vele akarnám leélni az életem...
2016. márc. 20. 22:32
4/9 kíváncsicska válasza:
Na hogy néz ki az,hogy senki nem viszi magával a barátnőjét,ő meg igen?A féltékenykedéssel csak egyre jobban tönkreteszed a kapcsolatotokat.A végén nem kell azon aggódnod,hogy otthagyd,mert ő teszi meg.Amúgy is egyszer hallottam egy nagy igazságot:Ha fđlre akar dugni valaki ha a kezét fogod is megteszi
5/9 anonim válasza:
ugyan már, 18 vagy nehogy már egy hazudoshoz akard az életed kötni... hagyd ott, fiatal vagy biztosan találsz jobbat.
6/9 anonim válasza:
Van egy lakótársad...remek! Mert ez nem kapcsolat és nem ez lesz az utolsó ilyen szakításod.Hagyd ott amíg nincs otthon,költözz el.Gyerek még nagyon.
7/9 anonim válasza:
Ja és hazudozik??? Akkor nincs miről beszélni..
Fiatal vagy hamar találsz mást és jobbat.
Tipikus focista...
8/9 anonim válasza:
REMÉLEM HOGY JÓL ELHAGYOTT TÉGED A PALID!!!! sok nyomorult lekisérült kis csitri aki féltékeny mindenkire. TUDOM MIT BESZÉLEK SAJNOS AZ ÉN BNŐM IS ILYEN NYOMORULT. csak sajnos nem lehet elhagyni mert akkor fenyegetőzik minden félével ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!