Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves lányok és nők, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok és nők, akik minden téren a tökéletes pasira vágytok, gondolkoztatok már azon, hogy ti mit adtok cserébe?

Figyelt kérdés

Szoktam beszélgetni nőismerőseimmel, de különösen a női oldalakon derül ki számomra, hogy az elvárás a részetekről egy férfi felé általában(!) a következő: ház, kocsi, karrier, barátok, megnyerő külső, egészség, ezen felül +20 kg felesleggel is ugyanúgy szeressen, legyen sok szex és tartson ki mellettetek halálotokig.

Én nem állítom, hogy ez ne lenne rendben, viszont soha nem esik szó arról, hogy ti mit tudtok nyújtani cserébe? Amikor erre rákérdezek, nem egyszer azt a jópofáskodó választ kaptam, hogy frissen borotvált puncit. Na most én úgy vagyok ezzel jól kereső, jó megjelenésű és talán népszerű pasiként, hogy ez az alku bevállalható akkor, ha nem tekintek másképp a nőre mint mondjuk a kocsimra, egy kellékre, ami kidomborítja az egómat. De vajon nevezhető-e fair trade-nek ez a felállás, amennyiben párt illetve társat keresek és hosszú távra? Szerintem nagyon nem, ettől jóval többre van szükség, de lehet, hogy túl konzervatív vagyok.

Szerintetek nem nagyon nagy a baj?

2017. ápr. 27. 12:05
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
68%

Komolyan, milyen lányokkal találkozol.

Ház nem kell, van lakásom;

kocsi nem kell, nem tudok vezetni és fizetik a bérletemet;

karrier nekem is van;

barátok - nem érdekel, mennyi haverja van;

még jó, hogy tetsszen nekem, nem vagyok szeretetszolgálat;

egészség meg mindenkinél alap, ezt mindenkinek kívánom, akit szeretek.

Nekem a szex sem fontos, szeretném, ha nem lenne ennyire szexközpontú mindenki, de szeressen halálomig, ahogy én őt.

2017. ápr. 27. 12:45
 12/48 anonim ***** válasza:
10%

Oké Sunshie... te is tudod, hogy nem rólad van szó. Mit öltözködsz?

Itt a herceget fehér lovon váró lányokról van szó - t'od, amit manapság golddigger-mentalitásnak, vagy hótt egyszerűen önzésnek hívnak.

2017. ápr. 27. 12:48
 13/48 anonim ***** válasza:
0%
Önzésnek?
2017. ápr. 27. 12:51
 14/48 anonim ***** válasza:
38%
Nagyon általánosító amit írsz. Van nőben és férfiban is akinek túlzott elvárásai vannak és semmit sem ad cserébe.
2017. ápr. 27. 12:53
 15/48 A kérdező kommentje:

#6 Igen, mindenki azt vár el, amit akar, viszont nem erről szólt a kérdés, olvasd el még egyszer.

És egyébként nem, egyáltalán nem röhögök a ronda lányokon, tény, hogy nem közöttük válogatok, de volt már akinek a kisugárzása megfogott annyira, hogy pár hónapig összejártunk.

2017. ápr. 27. 12:55
 16/48 A kérdező kommentje:
#9 Te azzal nem lehetsz minden esetben tisztában, hogy ki mivel keresi a betevőt, esetleg a mellékest :) Nem kell bemutatni a világot, a hozzászólásod alapján jobban ismerem azt, mint te.
2017. ápr. 27. 12:57
 17/48 A kérdező kommentje:
10# Ezzel mondjuk kb. egyet is tudok érteni.
2017. ápr. 27. 12:58
 18/48 anonim ***** válasza:
81%

Nézzük akkor, "általában" mi a férfiak elvárása: vékony, jó alakú, szép arcú, hosszú hajú, aki szeret szopni, engedi az anált, és mindig rád mászik, ha kedved van, de egyébként láthatatlan.

A megfelelő körítés álmaitok vaginája körül!

De végül is csak egy borotvált punci.

Nem, nem kell a rizsa. Semmi "nekem aztán nem a külső fontos" süketelés. Mi is olvassuk ám a pasik kérdéseit. ;)

"Kövér/sovány/alacsony/magas/csúnya fiúként hogy "szerezzek" (sic) szép barátnőt?"

Tudod, kínálat-kereslet. Amíg farokfelvágva rohantok bármi után, amin két nagy duda és egy luk van, addig ez jár.

2017. ápr. 27. 13:00
 19/48 anonim ***** válasza:
28%
Nna, megjött pontozni a femináci mimózakommandó. :)
2017. ápr. 27. 13:07
 20/48 anonim ***** válasza:
14%

Ja. Önzésnek.

Elvégre kapni azt nagyon szeretnek, de adni...

2017. ápr. 27. 13:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!