Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak olyan lányok, akiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok, akiket akár pénzért " fel lehet bérelni" arra, hogy egy adott célszemélyt el csábítsanak?

Figyelt kérdés
Ha igen hol kell keresni? Nem, nem prostituált kell, hanem valaki aki el ront egy már halodkló párkapcsolatot a csábítása miatt. Esetleg, vállalkozó szellemű, csábítást hobbiként űző lányok írhatnak is bátran :)

2017. ápr. 17. 17:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
És ha rájön a csaj? Elmondod neki az igazat hogy miért tetted?vagy a csaj màr ugyis a vesédbe làt?
2017. ápr. 18. 00:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Velem megcsinàltàk.de ha beavatott volna akkor most nem lenne halàlos bűnöm egy kényszerhelyzet miatt és nem lettem volna annyiszor padlon lehet màr vmi ràkot is összeszedtem a sok stressz miatt amit az élet iskolàja hozott..
2017. ápr. 18. 00:53
 13/17 anonim ***** válasza:

ha szét akarod szedni a kapcsolatot, akkor az is jó, ha a lányt csábítja el valaki, nem?

Arra még több jelentkező is volna.

(ne nézz annyi sorozatot, élj - a saját életedet éld!)

2017. ápr. 18. 08:52
 14/17 anonim ***** válasza:
De rendelsz nekem vagy sem?
2017. ápr. 18. 10:28
 15/17 A kérdező kommentje:

Ha rájön és ezért egy életre megutál az teljesen érthető volna. De egy idő utan inkább hálás lenne, hogy segítettem felnyitni a szemét. Kár aggódni mi lesz ha, mert egyelőre a kérdésemre nem kaptam pontos valaszt !

Utolsónak üzenem, ha segit ilyen lányt találni, akkor neki is intéznek egyet és utólag is boldog szülinapot !

2017. ápr. 18. 11:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Bakker belakarsz vinni az ördögi játszmáidba találok rá nem bántó módot de kezet rá
2017. ápr. 18. 11:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Egy pasinak ennyit ér a nő vagy csaj hogy képes fizetni hogy segitsen neki??akkor is ha a nő vagy csaj csak a baràtja vagy csak szànalombol? És ha nem bukik le mert otthon màr nem kommunikàlnak és szex sincs évek ota?akkor majd te àrulod el?vagy a közös ismerősök vezezik rá a csajt?

Én vak voltam nen vettem észre igy az eggyik kollegina sorozatosan elöbb hazaengedett..a férj nem volt otthon..a màsik kollegina meséli hogy a csaj elött lebukott a férje ..amig a csaj éjjel melozott a férje otthon hagyta az alvo gyerekeket és nőzött a szomszédba..

Làss csodàt velem megtörtént.. sok ilyen véletlen miatt nem bizok senkibe nem keresem az emberek tàrsasàgàt..

Aki felbérelte a csajt az igen jol àll anyagilag mint kiderült nemrég szoval kinézem belöle màr. A régi kocsijàt is egyik mtàrsamnàl làttam szoval lehet kommunikàl minddel..lehet azzal is aki mindig szivatott bàntott..szoval nem tudom hova tenni a sràcot bosszubol csinàlta e hogy engem tegyen tönkre vagy hogy segitsen?màr nem kommunikàl velem

2017. ápr. 20. 14:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!