Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyítva:A lányoknak rosszfiúk kellenek. érdekel?
Nagyon-nagyon sokszor beszéltünk már erről, de egy triviális dolog ébresztett rá az igazságra.
Rendre olvasgatom a kérdéseket, és mit látok? Csomó lány sír azért, hogy így meg úgy viselkedik a barátja. Azaz rosszfiúkkal kavarnak.
Míg a fiúk általában olyan kérdéseket szoktak kiírni, hogy hogyan tudná megszerezni az általa kiszemelt lányt.
FONTOS! Általánosságban beszélek, kivételek mindig is lesznek, de a lányok túlnyomó része a rosszfiúkat kedveli.
És ne jöjjenek azzal, hogy a pasik meg a plázacicákat szeretik, mert elvétve lehet csak ilyen kérdéseket olvasni, tehát az a pasik elenyésző része :)
ügyes vagyok?
jaaaa hogy ez egy verseny, hogy ki dugja meg először a lányt?
na lányok előbb is szólhattatok volna, ha ezt tudom hamarabb elkezdem magam edzeni a remeteségre, mert hogy én ilyen hülye versenyben nem veszek rész az 100!
Én a jófiúkat részesítem előnyben. Inkább legyen kedves és fontos legyek, mint minden nőt megdugjon körülöttem. Én szeretem, ha egy pasi "tapad" persze normális keretek között. De a jófiúk nem mindig bírják a tempómat, meg "nevelgetem" terelgetem őket, majd amikor "megtanultak" mindent tova szállnak:(
Most is így jártam. Nem volt önbizalma én erősítettem meg most meg elhajított mint egy asznált zsepit:(
rossz fiukra bukom igen:D a jo fiuk mellett unalmas az élet:)
15L
első 18:01 rossz ember ismerő vagy. vagy rossz dologra "tanítgatod" őket, ha ott hagynak.
mellesleg utálom ha valaki kutyaként beszél egy fiúról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!