Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejönnek a rosszfiúk?

Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 17:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi a rosszfiú, írd már le b...meg, mert meghalok.
2011. júl. 8. 18:00
 2/6 MERCEDESBENZ ***** válasza:
Attól függ .... Ha olyan rosszfiú hogy csak szexre kell neki 1 csaj akkor: NEM KAPJA BE ..........De ha olyan roszfiú hogy vannak stiklis dolgai de TUD szeretni 1 lányt az Igen !!!
2011. júl. 8. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:
De mi az, hogy rosszfiú? Csöves börtöntöltelék? Veri az anyját? Bankot rabol? Kukákat borít fel? Vagy mi?
2011. júl. 8. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha nem tiszteletlen és nem egy bunkó f@sz a nőkkel szemben, akkor igen!

Egyébként szerintem valahol mélyen minden nőnek tetszenek a rosszfiúk!A kiszámíthatatlanságuk, a hűvös,de mégis szenvedélyes karakterük.

Viszont a mai világban ezek a megjátszott ,,hű de laza vagyok!" ,,rosszfiúk" annyira nem az esetem!Szerintem ezt nem lehet megjátszani erre ,,születni kell"!

Sok nő abba a hibába esik, hogy úgy gondolja neki majd sikerül ,, megszelídíteni"!Az esetek nagy részében ez nem jön be, de ha mégis sikerül akkor szerintem nagyon jó kapcsolat lehet belőle!(a megszelídítés alatt nem ezt értettem, hogy ,,papucsot" csinál belőle!)

2011. júl. 8. 22:07
 5/6 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok:

szerintem még azért is jönnek be a nőknek a rosszfiúk,mert többi nő, úgymond felnéz rájuk és irigyli őt ha egy rosszfiúval van!

2011. júl. 9. 00:20
 6/6 anonim válasza:
A barátom mindig kedves aranyos, de néha huncut rosszfiús és én imádom ezt a keveredést :D mindig tudja mikor melyiknek van ott az ideje és én ezt imááááádom ^^
2011. júl. 9. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!