Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lánynak/lánytípusnak bejönnek a, , rosszfiúk"?
ha igen akkor miért?ha nem akkor miért nem?
kort is írjatok!köszönöm:)
Nem mindegyiknek. Nekem se!
Mert csak megjáttszák az agyukat. Felnőttek akarnak lenni de belül még nem azok. Ezért akarnak felnőttek lenni.
Bunkó, nagyképű paraszt az összes.
( Bár valamelyik nem az csak úgy csinál a haverjai előtt , de ha egyedül vagy vele akkor normális)
13/L
első xD
azért jönnek be általában a lányoknak mert van önbizalmuk és mellettük nőnek tudjuk érezni magunkat. nem kell bíztatgatni hogy lépjen már valamit, csak élvezni a figyelmét
nekem egyáltalán nem. nem szeretem az ilyeneket, sőt a hideg ráz tőlük.. nekem sokkal többet ér a gyengédség, az aranyosság. :)
18/L
én azért mert folyamatosan megtudnak lepni valamivel,izgalmasak! és tudják mit mikor kell mondani:)
és az ágyban sem utolsók;)
20/L
21:56-os vagyok!
egy rosszfiút is meglehet szelíditeni és akkor el se tudjátok képzelni mikre képes!:)
A rosszfiúkban nehéz csalódni, mert eleve a rosszat feltételezed, így ha beteljesül, max úgy érzed, hogy igazad volt.
Jófiúban csalódni viszont olyan érzés, mintha a világ összes férfija elárult volna, és az sokkal rosszabb.
20L
Nekem, isis :)
De egyébként mind a kettő megvan benne egyaránt :)
Rossz fiú, de ha velem van annyira gyengéd, és édes :D
De nem a legjobb szó a rossz fiú. A bulikban és a hülyeségben benne van, de tudja, hogy hol a határ :D
Ezt mos úgy kell elképzelni, hogy: Megbeszéltétek, hogy találkoztok, jönnek a barátok is. Amikor már majdnem ott vagy, látod, hogy röhögnek, dumálnak, hülyülnek, de amikor odaérsz, ugyan az a srác marad, de veled szemben meg irtó édes, ad egy csókot, majd minden ugyan úgy megy tovább, csak picit visszafogottabban :) De az a személy is ő, sőt!
Remélem, hogy azért úgy ahogy érthető volt :D Itt nem a megjátszásról van szó, hanem az őszinteségről. Mert meg van benne a jó és a rossz fiú is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!