Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lánynak/lánytípusnak bejönnek a, , rosszfiúk"?
ha igen akkor miért?ha nem akkor miért nem?
kort is írjatok!köszönöm:)
jófiúkra szavazok..sokkal többet törődnek velem..
egyszer volt egy rosszfiú stílusú pasim.. ágyban is rossz volt és a belső tulajdonságai is ocsmányak voltak.. nem is értem mért jöttem vele össze.. szal többet ilyet soha
jófiúk 4ever
17L
Jó/Rossz fiú, ez elég szubjektív meghatározás. Én úgy gondolom a kettő együttesen hozza ki az igazi "Férfit". Jófiú általában a tenyerén hordoz, mindent megad, még magát is feladja, a rosszfiú pont az ellentéte ő önző, és magának keresi csak a szórakozást, nem hajlandó kompromisszumot kötni, és ő irányít a kapcsolatban(100%) magyarul minden úgy van ahogy ő akarja.
(Gyakorlatilag a nőkre is felírható, ugyanez)
Szóval a kettő együtt hozza ki az ideális Férfit, bár ilyet nehéz találni. Jó lánynak > rosszfiú, rossz lánynak > jófiú jön be egy bizonyos érettségig.
Úgy gondolom az ideális partner az aki nagyon hasonló hozzánk, csak ehhez ugye érdemes elérni a férfi, női szintet, amikor már mentesek vagyunk a nagyon rossz, és a túl jó tulajdonságoktól.
Nekem nem jön be semmilyen magabiztos, nőgyűjtögető strici, akármilyen jóképű is vagy akármennyire menő, okos...stb.
Hideg kiráz tőlük, érzem, hogy nem bíznék bennük!
Nekem olyan jófiú az ideálom, aki jóképű, gyengéd okos, és megbízható.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!