Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden lánynak/lánytípusnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lánynak/lánytípusnak bejönnek a, , rosszfiúk"?

Figyelt kérdés

ha igen akkor miért?ha nem akkor miért nem?

kort is írjatok!köszönöm:)

2011. jún. 17. 21:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
38%
Én is a rossz fiúkra szavazok (Y) valahogy engem vonzzanak a nagyszájú,bunkó srácok... mivel én is elég nagyszájú vagyok,ezért szeretem ha visszaszól,és nem egy visszahúzódó srác :)
2011. jún. 17. 23:57
 12/26 anonim válasza:

engem mindig is vonzottak, de mióta belesétáltam az egyik csapdájába, kétszer is meggondolom mire vállalkozom. a nagydumás "rosszfiúk" gyakran visszaélnek a népszerűségükkel, tudják (vagy legalábbis azt hiszik), hogy minden lányt meghódíthatnak, és ha ott az alkalom gyakran meg is teszik.

viszont ha egyszer megkomolyodnak, és a csajozgatás helyett egy igazi kapcsolatot választanak, az a lány őrülten szerencsés lesz. de én akkor is tartok tőlük, és inkább csak egy-egy vadabb buliban élvezem a társaságukat:D

szóval remélem, legközelebb egy őszinte, odaadó sráccal hoz össze a sors, akivel végre biztonságban érezhetem magam, de mégis van benne annyi kurázsi, hogy minden napot izgalmasan töltsünk együtt:)

2011. jún. 18. 07:18
 13/26 anonim ***** válasza:
79%
Mivel a legtöbb nô ösztönlény, evidens, hogy a legmenôbb, legnagyobb hatalommal bíró kanok jönnek be nekik. Akik rendszerint rosszfiúk.
2011. jún. 18. 08:50
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen, legfeljebb nem vallják be. :)

ha igen akkor miért? - Mert van önbizalma, határozott, stb... Megvannak benne az alfahím vonások.

ha nem akkor miért nem? - Mert már sokat csalódott bennük.

2011. jún. 18. 10:25
 15/26 anonim ***** válasza:
23%

sztem a 'rosszfiú'kategóriába tartoznak a legférfiasabb férfiak:D

külsőre is(magas,borostás,szőrős) és belsőre is(magabiztos,védelmező,titokzatos).

És mivel minden nő arra vágyik hogy valóban nő legyen,ők azok akik ezt maximálisan ki is hozzák!

21/L

2011. jún. 18. 10:31
 16/26 anonim ***** válasza:
19%
10:31-nél a pont! Nagyon igaza van! :)
2011. jún. 18. 19:54
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem a rosszfiúságról van szó sok esetben.

A lányoknak (NŐ-knek) FÉRFI kell. Egy alfa hím, egy falka vezér, aki határozott és uralja a helyzetet. Nézd meg az állatokat hogy kommunikálnak. Nem tudnak beszélni, így energiával és testbeszéddel oldják meg.. (sokáig azt hittem az állati viselkedésmód az emberekre nem vonatkozik...hát tévedtem) figyeld meg, mennyi energiát adsz a lánynak egy-egy találkozáskor...mennyi hatalmat. Az energia hatalom. Ha folyamatosan ő dönt helyetted, ha egyfolytába ő irányítja a beszélgetés folyamát, vagy ha úgy érzed, hogy állandóan Te loholsz utána, akkor azt jelenti ő magasabb energia szinten van mint te. Vagyis már nem leszel olyan vonzó, nem te leszel a domináns fél, a férfi. Persze nem szabad abszolút dominánsnak se lenni.. meg kell találni az egyensúlyt. Például Te mondod meg, hova menjetek a randi alkalmával, viszont mondjuk hadd döntse el a lány, melyik székre szeretne ülni, mit szeretne enni (max ajánlj neki valamit ha tudod hogy az tényleg jó). De mindenképp hagyd meg neki a választás lehetőségét, csak MINDIG tudd mi a jó mindkettőtöknek és tégy is érte.

Találj ki Te érdekes programokat, élj a jelenben (ne agyalj hogy mikor mit fogsz mondani vagy tenni...semmire nem mész vele) ismerd fel az érdekes lehetőségeket, és kezdeményezz!! Ha úgy érzed kicsit kezd unalmas lenni a dolog amit csináltok, akkor menjetek máshova, változtass helyzetet.

Ez nem fog egyik napról a másikra sikerülni, adj magadnak időt.. sooook időt, ha inkább ilyen Mr. Rendes Srác típus vagy.

Feltéve, hogy erről van szó :) Ha nem, akkor ne vedd magadra, csak leírtam mi jutott eszembe a témáról, hátha másnak is hasznára válhatnak a gondolataim.

23/F

2011. jún. 21. 22:18
 18/26 A kérdező kommentje:
lány vagyok,azért köszönöm!:)sok hasznos információt írtál!
2011. jún. 21. 22:22
 19/26 anonim ***** válasza:

Hoppáhoppá, lássak csodát, a saját képemre formáltam a világot...

Akkor csak annyit mondok, érezd jól magad a sráccal és a többi alakulni fog :)

2011. jún. 21. 22:32
 20/26 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem jönnek be, mert teljesen más az életvitelük, mint nekem.

Én mindig is olyan pasira vágytam, mint amilyenek a Showder Klubbosok. Egyszer csak összefutok majd eggyel... <3 :)

L/19

2011. jún. 21. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!