Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek "elérhetetlen" a párom számára?
Nem játszmázni akarok! :)
Egyszerűen csak sajnos borzasztóan ragaszkodó, bújós és szeretetéhes vagyok és azt tapasztalom, hogy minél jobban igénylem ezt, a páromnak annál kevesebb hozzá a kedve.
Van is az az elmélet, miszerint mindél jobban nem futsz utána, annál jobban fog a másik teperni utána.
A kérdésem az, hogy hogyan kell kicsit hidegebben viselkedni, hogy ne fojtsak meg valakit a ragaszkodásommal?
Mikre kell figyelnem?
Én megértelek kérdező, szerintem teljesen rendeben van, hogy alkalmazkodni szeretnél a párodhoz. És valóban az van, amit valaki már említett, hogy fejben dől el a dolog. Ha pl fáradt a barátod, és ezért nem akar veled találkozni, akkor úgyis tudod, hogy neki most egy kis nyugalomra van szüksége, és akkor leszel a jó barátnő, ha ezt megadod neki. Gondolj arra, hogy a te bújásod egy kicsit azért önzés, mert ilyenkor csak a saját igényeiddel foglalkozol.
Az "elérhetetlenségről" meg annyit, hogy pl. ne hívd fel/ne beszélj vele napközben. Ne akard zavarni feleslegesen, ha valami baj van, majd ő felhív. Ugyanez a helyzet a bújással: ha épp mást csinál, ne zavard, majd fel fog neki tűnni. Csináld ezt néhány hétig, aztán beszéljétek meg a tapasztalatotokat.
Ez borzalmasan hangzik :D Még mindig nem értem, minek akarna bárki olyannal együtt lenni, akivel nem kölcsönös az érdeklődés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!