Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyek "elérhetetlen"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek "elérhetetlen" a párom számára?

Figyelt kérdés

Nem játszmázni akarok! :)

Egyszerűen csak sajnos borzasztóan ragaszkodó, bújós és szeretetéhes vagyok és azt tapasztalom, hogy minél jobban igénylem ezt, a páromnak annál kevesebb hozzá a kedve.

Van is az az elmélet, miszerint mindél jobban nem futsz utána, annál jobban fog a másik teperni utána.

A kérdésem az, hogy hogyan kell kicsit hidegebben viselkedni, hogy ne fojtsak meg valakit a ragaszkodásommal?

Mikre kell figyelnem?

2017. márc. 20. 15:24
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Én megértelek kérdező, szerintem teljesen rendeben van, hogy alkalmazkodni szeretnél a párodhoz. És valóban az van, amit valaki már említett, hogy fejben dől el a dolog. Ha pl fáradt a barátod, és ezért nem akar veled találkozni, akkor úgyis tudod, hogy neki most egy kis nyugalomra van szüksége, és akkor leszel a jó barátnő, ha ezt megadod neki. Gondolj arra, hogy a te bújásod egy kicsit azért önzés, mert ilyenkor csak a saját igényeiddel foglalkozol.

Az "elérhetetlenségről" meg annyit, hogy pl. ne hívd fel/ne beszélj vele napközben. Ne akard zavarni feleslegesen, ha valami baj van, majd ő felhív. Ugyanez a helyzet a bújással: ha épp mást csinál, ne zavard, majd fel fog neki tűnni. Csináld ezt néhány hétig, aztán beszéljétek meg a tapasztalatotokat.

2017. márc. 21. 10:45
 32/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2017. márc. 21. 12:37
 33/34 anonim ***** válasza:
Volt egy szobatársam, aki állandóan azon pörgött, hogy szeretne írni a barátjának, de akkor túl ragaszkodónak fog tűnni. Úgyhogy naplót vezetett, mindig beleírta, mi történt vele, mit akar elmondani a srácnak. Szóval kiírta magából, aztán mikor találkoztak, és a fiú érdeklődött, odaadta neki a naplókat. Jó sokáig működött a kapcsolatuk. A bújás témát nem tudom, hogy oldották meg, meg hogy erre mennyi igénye volt.
2017. márc. 21. 21:17
 34/34 anonim ***** válasza:

Ez borzalmasan hangzik :D Még mindig nem értem, minek akarna bárki olyannal együtt lenni, akivel nem kölcsönös az érdeklődés...

2017. márc. 22. 07:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!