Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek elérhetetlen számára? De mégis úgy, hogy érezze, hogy elért egy idő után?
Férfitársaimmal szemben árulás lenne, ha ilyen célokhoz építő jellegű segítséget adnék. Ne játssz vele ilyen idétlen módon, ha szeretnél tőle valamit, mert ha ráun, akkor el fog küldeni a francba.
Velem játszott így egy nő egyszer és majdnem magába is bolondított teljesen, de rájöttem a dologra és elzavartam a nagy büdös francba. Rá egy másfél évre már lelkisérültként szedtem őt össze és akivel komolyat akartam anno, csak szexre használtam már utána.
Ha nem szeretnél így járni, akkor felejtsd el ezeket az idétlen játékokat! :)
25F
ó, mi buta lányok, mindig elfelejtjük, hogy a fiúk szentek és soha nem vernének át, használnának ki senkit, csak a csúnya gonosz lányok..
szerintem a kérdése egyértelműen ara vonatkozik, h szeretne vele lenni, de nem akarok könnyen kapható lenni, mert a fiúk többsége szereti ha egy lányért küzdeni kell. nyilván egy TELJESEN más kategória, ha a lány csak szivat és nem akar semmit! de azt rohadtul észre lehet venni!
az én tanácsom: beszélgess vele, flörtölj, néha érj hozzá, mosolyogj rá, legyen neki egyértelmű h nem hülyíted, de ugyanakkor ne mondj neki félreérthető dolgokat! hagyd h fogja a kezed, de ne hagyd h megcsókoljon! érezze h küzdenie kell érted!
Teljesen egyet értek a tegnapi 23:23-as pasival.Az ilyen játékoknak semmi értelme.Add önmagad!!!!!
Ha azt akarod,hogy harcoljon meg érted akkor ne másszál rá eleinte és ne feküdj le vele 2-3 hét után de főleg az első randi után.Ne adjál ki magadból sok mindent eleinte .Ne hívd fel napi 20-or.Szóval ne bonyolódjál bele a kapcsolatba turbó gyorsasággal mert az a divat.Hagyd,hogy maguktól menjenek az események.Ne taktikázzál.Azt megteheted,hogy nem érsz rá vele mindig talizni és nem vagy mindig kapható de ne ess túlzásba.Akkor legyél vele odaadó és önzetlen (az ágyba is)és rendes ha rászolgált a viselkedésével és látod rajta,hogy tisztel és megbecsül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!