Mit tehet az ember, ha reménytelenül bele van zúgva egy számára elérhetetlen, híres emberbe?
Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 18:16
2/36 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, és már hónapok óta nagyon tetszik egy magyar híresség. Tudom, hogy most sokan arra fognak gondolni, hogy SP, de nem ő! Hiába akarom elfelejteni, valamiért nem megy. Sehogy sem megy. Azt hittem, ha egyszer látom élőben, majd megváltozik a véleményem, mert ugye teljesen más egy híresség képernyőn, és más a való életben. De nem! Amíg a tévében egy kicsit nagyképűbbnek tűnt, a valóságban egy szerény, teljesen átlagos ember. Szóval kellemesen csalódtam Benne, és talán emiatt nem tudom elfelejteni...
2011. máj. 18. 18:23
3/36 A kérdező kommentje:
Ha kérhetem, normális válaszokat írjatok! Nagyon sokat segítenétek ezzel! :-)
2011. máj. 18. 18:24
4/36 anonim válasza:
próbáld meg elfelejteni vagy találj ki a fejedben olyan számodra taszító tulajdonságokat amik neki vannak..hitesd el magaddal ...ha ez menni fog tuti megfogod utálni..anyám néhány dologra olyanokat mondott amiktől elment egy életre a kedvem tőle ....
5/36 anonim válasza:
ha nem nagy a korkülönbség, nem lehetetlen! A magyar "hírességeket" nem lehet egy kalap alá venni az amerikaiakkal. Messze nem olyan elérhetetlenek! Ezt csak a magunkfajta "egyszerű" emberkék értik így! :) Ne add fel: persze nem azt akarom bemagyarázni, hogy ne nézz más fiúra. Próbálj meg a környezetedben szétnézni. Nem egy ismert személyiségnek van "kispolgári származású felesége"! :D Tehát nem azt akarom mondani, hogy zaklasd a szerelmeddel, hogy bejön-e neked, ki tudja?! Az életben vannak érdekes dolgok! :) Próbálj meg találkozni vele, beszélné vele, hátha kölcsönös a szimpátia, de sok jót ne igérj magadnak. Próbáld meg elvonni a figyelmedet hobbival, esetleg más fiúkkal. :)
6/36 A kérdező kommentje:
Az a legborzasztóbb az egészben, hogy hiába olvastam róla elég visszataszító dolgokat, mindig eszembe jut, hogy az az ember, akit én láttam, soha nem lenne képes ilyenekre! Sokan mondták már, hogy biztosan nem akarom elfelejteni, mert ha nagyon akarnám, akkor sikerülne. És ez valamilyen szinten igaz is: el nem akarom felejteni (mondjuk nem is tudnám), csak annak akarok végetvetni, hogy folyamatosan rá gondolok (hiába foglalom el magamat), ha máskor nem, este, amikor lepihenek.
2011. máj. 18. 18:32
7/36 A kérdező kommentje:
Különben nagyon szépen köszönöm a kedves, és megértő válaszokat, hálás vagyok, hogy próbáltok segíteni! :-)
2011. máj. 18. 18:33
8/36 anonim válasza:
A magánéletéről tudsz valamit? Van-e családja, vagy ilyesmi?
9/36 anonim válasza:
esetleg a személy nevét nem írnád le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!