Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit tehet az ember, ha reményt...

Mit tehet az ember, ha reménytelenül bele van zúgva egy számára elérhetetlen, híres emberbe?

Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 18:16
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Nem, nem Alekosz, és nem is Megasztáros. Egy színészről van szó. És igen, jól látja az utolsó: én még nem vagyok 20 éves, de ő 30 és 40 között van! :S
2011. jún. 13. 17:03
 22/36 A kérdező kommentje:
Viszont annyira jóképű, és annyira kedves (legalábbis amikor én láttam, akkor nagyon az volt), hogy képtelen vagyok nem rá gondolni. :(
2011. jún. 13. 17:05
 23/36 anonim válasza:
100%
Szia! Felejtsd el! Töröld ki a gépedről a fotóit, ne látogasd a honlapját. Nézzél ki a környezetedben egy fiút, akibe bele tudnál szeretni. Aki elérhető, és aki korban is hozzád illik. Azok a "gusztustalan dolgok" pedig, amiket olvastál róla, vagy igazak, vagy nem, viszont nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél...
2011. jún. 16. 22:15
 24/36 anonim ***** válasza:
Egy cipőben járunk! ÉN is ugyan így vagyok állandóan rá gondolok és nem tudják elterelni a gondolataimat sehogy! Meg állandóan beszélünk valamiről én meg jah ő is ilyen meg minden ..XD most is ő jár a fejembe és nézem a képeit istenem hogy lehet valaki ilyen tökéletes?????!!!
2011. jún. 17. 11:50
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem az, hogy magyar, az sokat javít a helyzeteden, hiszen ha mondjuk mittudomén Robert Pattinson tetszene, arra tényleg azt mondanám, hogy nem túl valószínű, hogy bármi is lesz. Persze, ilyen esetekben sem lehetetlen, csak sokkal kevésbé valószínű.

Ha nagyon nagy a korkülönbség, mondjuk hogy te 15 vagy, akkor biztosan várnod kell pár évet, és addig vaószínű h úgyis elfelejtenéd. De ha nem annyira, akkor szerintem próbálj meg vele találkozni, és beszélgetni vele, ha van lehetőség.

2011. jún. 17. 12:55
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, ez el fog múlni:)) Nekem is volt ilyen évekig szerelmes voltam, olyan szinten ahogy most leírtad..

De ez ilyen dolog, ha az ember tini, ez úgymond "természetes". De ahogy nősz, szépen kinövöd, elmúlik, + jönnek a "komolyabb dolgok", és meg fogod látni azokat a dolgokat amik igazán fontosak az életben...

Nem tudom mit tudnál addig csinálni, nekem nem nagyon múlt el, csak ha mondjuk belezúgtam egy srácba a suliból, de akkor is csak egy időre, hol rövidebbre hol hosszabbra. Kellett 2-3 év, mire elmúlt. Addig meg ez van, nemtudom... addig álmodozz...:)))

2011. jún. 17. 13:26
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem próbálod felvenni vele a kapcsolatot? Ahogy ezt már írták, hogy a magyar sztárok, nem amerikai szupersztárok, nem elérhetetlenek. Ha normális akkor akár találkozhattok is. Volt egy ismerösöm, aki szintén bele volt zúgva egy nagy magyar úgynevezett sztárba, megdumcsiztak egy talit a koncert után, iszogattak, aztán kiis szeretett belöle, :D de ez már mellékes.
2011. jún. 17. 17:00
 28/36 A kérdező kommentje:
Már írtam Neki, Ő is írt. Már láttam is egyszer, sőt ha minden jól megy, hónap végén újra látni fogom. De nagy a korkülönbség...
2011. jún. 17. 19:59
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Ja, gondolom nyomta a sablonos szöveget, hogy köszönöm hogy írtál meg, meg kerves vagy, meg ilyenek. De írd meg neki, hogy komolyan gondolod és hogy szeretnél vele találkozni, mondjuk egy randira próbáld elcsalni. De attól függ ki az. Mert ezek a középkorú színészek kicist el vannak szálva maguktól, de próba szerencse. De áruld már el ki az! :D Valami magyar sorozat szereplö? :XD
2011. jún. 18. 17:36
 30/36 A kérdező kommentje:

Hááát, ki ennek, ki annak látja... Lehet, hogy valakinek ez csak egy sablonos szöveg volt, de nekem annál sokkal több! :) Sajnos - mint írtam - a randira esély sem lenne, mert túl nagy a korkülönbség... :( Nem, nem sorozatban szerepel. Néha látni színházban is, illetve gyakrabban filmekben. :)

(Tudom, most aztán feladtam a leckét! :D)

2011. jún. 18. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!