Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit tehet az ember, ha reményt...

Mit tehet az ember, ha reménytelenül bele van zúgva egy számára elérhetetlen, híres emberbe?

Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 18:16
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Fenyő Iván?
2011. jún. 18. 19:59
 32/36 anonim ***** válasza:
Én meg Rhona Mitrába vagyok halálosan szerelmes. Mindenkinek van szerintem ilyen allürje, hogy egy elérhetetlen sztár iránt érez beteljesületlen szerelmet. Ez természetes. Nőknek nehezebb dolguk van mint a fickóknak. Én például rendszeresen verem a kedvenc női szinészeim képeire, van maikor még montázs képek is be becsúsznak egyegy slideshowba, és egész jól csillapítja a vágyaimat. Illetve azt is figylembe kell venni, hogy senki sem annyira egyedi mint gondolnánk elsőre. Mindenkinek vannak arcvonásai, ami alapján bekategorizálható. És vannak hasonló kinézetelű emberek. Én is találtam már Rhona mintrás leányzót, mit ne mondjak, bele is zúgtam rendesen. Szóval megtalálható akár a környezetetdben is a kedvenc sztárodra hasonlító személy, csípd fel azt, és lélekben nevezd el úgy ahogy akarod. Meglátod, majd hozni fogja nagyon a feelinget!
2012. júl. 30. 02:14
 33/36 anonim válasza:

Csányi..

Szerintem egyértelmű:-)

2012. dec. 28. 02:35
 34/36 anonim válasza:
Amikor az én nagymamám 15 volt, beleszeretett a 30
2012. dec. 28. 02:36
 35/36 anonim válasza:

éves villamos vezető bácsiba. Két évig jár azzal a szerencsétlen villamossal, és..

És összejött!

A nagymamám otthagyta a gimit, és 9 hónapra rá megszületett az anyukám az akkor 32 éves, elvált, egy gyermekes nagypapámtól.

Nehogy félreérts, nem ez a követendő példa. 3 gyerek mellett, kínkeservesen, 28 évesen érettségizett le a nagymamám, és minden volt az élete csak nem könnyű...

De ettől függetlenül, ez egy példa arra, ogy senki nem látja a jövőt, és semmi nem eleve lehetetlen..

(Előző kettő voltam.)

2012. dec. 28. 02:40
 36/36 anonim ***** válasza:
Naaaa nem mondod el ki az?? És mi lett azóta?
2017. febr. 14. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!