Van itt köztetek híres ember?
Figyelt kérdés
Persze nem azt kérem, hogy fedje fel magát, írja le a nevét meg minden, hanem csak leírhatná, hogy sportoló, színész, énekes...stb
Csak kíváncsiságból kérdezem, de előre is köszi, ha valaki megteszi:)
2009. júl. 18. 15:35
3/12 anonim válasza:
És milyen területen vagytok ismertek?:D (ha tényleg így van)
4/12 anonim válasza:
Jovendobeli világsztár vagyok!! Komolyan!
5/12 anonim válasza:
Én nem, de egyik ismerősöm híres rapper, a pasim meg volt a balázs showban LOL :D komolyan :D
6/12 anonim válasza:
Szerintem is van .. és jót nevetnek a róluk írt kérdéseken.
7/12 A kérdező kommentje:
Ja ezen én is gondolkoztam, hogy mekkorákat röhöghetnek azokon a kérdéseken, amelyikekben ők szerepelnek:) Lehet, hogy még kommentelnek is hozzá, szólnak egy-két jó szót a saját érdekükben:D:D
2009. júl. 19. 12:06
8/12 A kérdező kommentje:
* amelyekben
2009. júl. 19. 12:06
10/12 anonim válasza:
Még nem. De majd igen. Énekelek egy bandában. Meg dalszövegeket is én írom, és a kreatív menedzser szerepét is én töltöm be! :D Nem vicc. Sokak szerint jó a hangom. Am a bandám neve Zero Percent! by: /Teegrys/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!