Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek "elérhetetlen" a számára?
El akarok csábítani egy srácot. Már egy ideje tetszik, sőt.. Nagyon jól elvagyunk együtt, csakhogy abban az állapotban vagyunk, ami a legrosszabb.. Több mint barátság, kevesebb, mint egy pár. Tényleg, már csak egy kis lökés kéne az egész kapcsolathoz. Mivel Ő olyan srác, aki egyszerre több csajt fűz, neki mindig az elérhetetlen kell, akit úgy ér el, hogy béna csajokkal kezd.
Hogy lehetnék "elérhetetlen" a számára? Vagy hogyan öltözzek fel/csináljam meg a hajam, hogy le tudjam nyűgözni?
Szőke haj/kék szem/szív alakú arc - vagy legalábbis hasonló/nőies alkat. 16/L
A legjobb, ha nem foglalkozol vele. Ha találkoztok beszélj vele max 5 percet, aztán mondd azt, hogy menned kell. Ha rádír, akkor tedd ugyanezt.
23/N
Hát, szerintem, ha már felkeltetted az érdeklődését, akkor elég csinos vagy. :)
Egyébként én úgy szoktam, hogy kedves vagyok Vele,figyelmes, és törődő, de nem keresem kimondottan a társaságát, hanem, mikor ő keres, én csak ritkán keresem fel. Másokkal is ugyanolyan , vagy még kedvesebb vagyok, ha látja, de persze természetesen, és nem erőltetetten, ezzel általában elérem az enyhe féltékenységi rohamot.
HAHA:D hány sráccal csináltam már ezt..
szard le.
Miért terjed ez a baromság, hogy elérhetetlennek kell lenni? Pasiból vagyunk, nekünk az kell, hogy tudjuk, mi van. Persze, lehet cukkolni, de nem folyton lekoptatni!
Lehet olyan hanglejtéssel is koptatni, hogy egyértelmű legyen a vonzalom, de ez az "5 perc után menj arrébb" ez szánalmas.
21F
Előző vagyok, egy nagyon gonosz dolog jutott eszembe...
Intézd el, hogy kettesben legyetek, más ne zavarhasson és vetkőzz le neki addig, amíg mersz, de ne engedd, hogy hozzád nyúljon. Na az egy olyan elérhetetlenség lenne, amitől máson nem forogna az agya, csak rajtad.
21F
Mondj le utolsó percben progamot..
Ne rónevessetek ki, én 33 voltam amikor először kipróbáltam ezt, és nem várt eredményt hozott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!