Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek a lányok számára "elérhetetlen"?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam, hogy vannak lányok, akik direkt az ilyen elérhetetlen pasikra hajtanak csak a kihívás kedvéért.. szóval hogyan válhatnék én is ilyen "elérhetetlenné"?? mik lennének azok a viselkedésbeli változtatások amivel elérhetném ezt a hatást?? (eddig az a tipikus "aranyos kisfiú" voltam aki folyton a lányok kedvében járt stb... de hát ez nem jött be, ezért változtatni szeretnék.. :) 16/F2012. aug. 10. 21:09
1/9 anonim válasza:
Ha kikapcsolva hagyod a telefont.
2/9 anonim válasza:
olvasgass a szociálpszichológiáról, meg hasonló okosságokról, és rájössz a legtöbb titok nyitjára ;))
3/9 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak ne járj túlságosan a kedvükben. Ne éreztesd hogy tetszenek neked,próbálj úgy viselkedni mintha teljesen hidegen hagynának téged. Csak haverok vagy valami.
4/9 anonim válasza:
Nézd őket levegőnek, de azért ne próbálj rajtuk átmenni. :D
5/9 A kérdező kommentje:
3. 4. Kommentelő köszi!! :D ez hasznos, ilyeneket szeretnék még..
2012. aug. 10. 21:20
6/9 anonim válasza:
Na akkor mondom miket csinálhatnál. Mond azt, hogy velük töltöd az éjszakát aztán hajnali 1kor azért ártatlan tekintettel mond azt, hogy most jutott eszedbe, hogy neked dolgod van és menned kell el. A lány meg mehet ahova akar. Ha hív telefonon ne vedd fel. De viszont ha te hívod és véletlenül a lány nem venné fel verd ki a balhét. Néha rácsaphatod a telefont is. Ha esetleg neten beszélnél vele akár facebook chaten mond azt, hogy kicsit kilépsz és tiltsd csak le és utána lájkolgass képeket igy látja, hogy továbbra is fent vagy facebookon csak éppen vele nem akarsz beszélni. Alázd a lányokat ahogy csak tudod. A külsejét, szex közben amikor szopnak mond azt, hogy ez mi akar lenni, hogy ez a közelében sincs a jó szopásnak ilyesmi. Na lány vagyok ezek szerintem azért jók. :)
7/9 anonim válasza:
de azért ha elérhetetlen leszel:DD attól még nem kell bunkózni, nyugodtan te is ráírhatsz egy lányra egyszer-egyszer, különben azt fogja hinni hogy nem csak úgy csinálsz, hanem tényleg nem is érdekel:D és akkor egy idő után már ő sem fog rádírni:)
8/9 anonim válasza:
#6 otthagyni egy lányt az éjszaka kellős közepén??-.- lány vagy, te ezt élveznéd?
és amiket leírtál az nekem nem az elérhetetlen, hanem a k*vára bunkó kategóriába tartozik, persze lehet neked ez jön be, én mindenesetre nem futok olyan pasi után aki játssza magát csak hogy bejöjjön.
9/9 anonim válasza:
6os vagyok. Lehet akkor rosszat írtam és nem ez az elérhetetlen. Amugy velem ezeket csinálta egy fiú én valahogy nem tartottam ezeket olyan nagy dolognak sőt élveztem, hogy ennyire bunkó. Mondjuk ezeket nagyon kedvesen csinálta és azt gondolta, hogy sok mindenről nem is tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!