Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek "elérhetetlen" a párom számára?
Nem játszmázni akarok! :)
Egyszerűen csak sajnos borzasztóan ragaszkodó, bújós és szeretetéhes vagyok és azt tapasztalom, hogy minél jobban igénylem ezt, a páromnak annál kevesebb hozzá a kedve.
Van is az az elmélet, miszerint mindél jobban nem futsz utána, annál jobban fog a másik teperni utána.
A kérdésem az, hogy hogyan kell kicsit hidegebben viselkedni, hogy ne fojtsak meg valakit a ragaszkodásommal?
Mikre kell figyelnem?
Nem értitek...nem a szerető szívű aranyos lányból akarok lenni egy "resting bitch face" jégkirálynő, hanem a szeretetemet szeretném mértékletesebb formába önteni.
Pélául nem gondolom, hogy normális az, hogy arra vágyom, hogy munkanapon egész nap írogasson nekem, vagy ha egy nap pihenni szeretne találkozás helyett, akkor a sírás kerülget, hogy nem kellek neki.
Bármit mondtok, az, hogy nem vonom meg a vállam, hogy én ilyen csimpaszkodó vagyok, az nem játszmázás, hanem önfejlesztés akar lenni, csak az a kérdés, hogyan csináljam
"Pélául nem gondolom, hogy normális az, hogy arra vágyom, hogy munkanapon egész nap írogasson nekem, vagy ha egy nap pihenni szeretne találkozás helyett, akkor a sírás kerülget, hogy nem kellek neki. "
Itt a fejedben vannak gondok, de nagyon. Nincs önbizalmad, nem tudsz egyedül magaddal mit kezdeni. Szerintem lelki beteg vagy és ez ijesztő lenne ha a párod lennék. Nem dolgozol, nem tanulsz, hogy ennyire nem tudod lefoglalni magad? Az az igazság, hogy kapcsolatba nem kellett volna belemenned addig, amíg nem egyensúlyban magaddal.
14.: igen, tudom, hogy a fejemben vannak gondok, de nagyon, nyilván ezért írtam ki a kérdést.
Egyébként pedig nem hiszem, hogy emiatt magányra kéne magam ítélni, amíg ezt helyre nem hozom, főleg, ha találtam valakit, akivel minden más működik és szeretjük egymást.
Latod, igy mar erthetobb a problema, mert az elejen csak sok bujasrol irtal kb, mint gond... :)
Viszont tanacsot nem tudok adni, nekem akkor hianyzik a parom altalaban, ha nem tudom elfoglalni magamat, melobol o sem tud irogatni, de van mas haverom aki meg nagyon raer egesz nap, szoval olyankor vele irogatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!