Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan legyek "elérhetetlen"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek "elérhetetlen" a párom számára?

Figyelt kérdés

Nem játszmázni akarok! :)

Egyszerűen csak sajnos borzasztóan ragaszkodó, bújós és szeretetéhes vagyok és azt tapasztalom, hogy minél jobban igénylem ezt, a páromnak annál kevesebb hozzá a kedve.

Van is az az elmélet, miszerint mindél jobban nem futsz utána, annál jobban fog a másik teperni utána.

A kérdésem az, hogy hogyan kell kicsit hidegebben viselkedni, hogy ne fojtsak meg valakit a ragaszkodásommal?

Mikre kell figyelnem?

2017. márc. 20. 15:24
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%
Amíg egyedül nem vagy boldog, addig párkapcsolatban sem leszel az!
2017. márc. 20. 15:55
 22/34 A kérdező kommentje:
21.: ez teljesen igaz, nem is írtam sehol, hogy a kapcsolatomtól várom a boldogságot. Ezért szeretnék magamon javítani.
2017. márc. 20. 16:00
 23/34 anonim ***** válasza:
5%

Nem tudod a kapcsolatotokban magadat adni és magadra kényszerítenél egy szerepet, hogy a párod melletted maradjon? Szerinted ez jó módszer? Behódolni neki?

Nem illetek össze, a párod egyszerűen nem a másik feled, ennyi. Ne akarj hidegebben viselkedni, mert az nem te lennél. Keresni kell valaki mást, akivel kiegészítitek egymást. Nagyon sokan szeretjük az ilyen nőket, köztük én is. 34/F

2017. márc. 20. 16:06
 24/34 anonim ***** válasza:

Szerintem üljetek le és beszéljétek meg ezt.Mondd el mi zavar és ő is elmondhatja,ha van ami nem tetszik neki mostanában.

A kommunikáció a legjobb módszer mindenre.

Ha nem mondod el neki mi bánt,csak játszmázol,akkor azt éred el,hogy a probléma ugyanúgy nem fog megoldódni és még rá is teszel egy lapáttal.

A férfiak egyébként elég egyszerűek ezen a téren, ha nem mondod el konkrétan,hogy mit szeretnél és mi a bajod,akkor nem fogják megérteni.

2017. márc. 20. 16:08
 25/34 anonim ***** válasza:
53%
Azért utolsó ez nem igaz. Kétlem, hogy te olyan nőt keresel, aki nem hagy békén, egész nap azt várja el tőled, hogy írogass neki fb-on, és ha ezt nem teszed meg, akkor sírógörcsöt kap :D :D
2017. márc. 20. 16:09
 26/34 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: 23-as válaszolónak írtam.
2017. márc. 20. 16:09
 27/34 anonim ***** válasza:

Ez olyan fojtogatósan hangzik valóban és menekülőre fogandó egy férfinak, mert az a zabszem a fenékben eset és pokolian idegesítő.

Talán tartsál egy kutyát és azt szorongassad időnként, így nem fojtod meg-kergeted el párodat.

A kutyák meg ezt elviselik bár az ágyba ne cipeld be;)

Esetleg még számodra nagyon utált kölnit-tusfürdőt adsz párodnak...távol tartási eszköz mondhatni.Biztosan nem tudnád megjátszani reakciódat:)

Gondolom, azt túlzás kérned, hogy ne fürödjön le:)))

Talán még fejben kellene másra gondolnod...foglalkozzál hobbiddal többet, kösd le magad, hogy lefáradj "hullára".

2017. márc. 20. 18:08
 28/34 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam, és a kapcsolatom is ilyen volt. Mi segített? Szakítás. Egy év egyedül. Aztán egy hozzám illő pár.

Én is összeszedtem magam, és nincs sírógörcsöm vagy ilyesmi, ha más dolga van, tök jól elvagyok egész nap anélkül, hogy írogatnánk (nem tud munkából netezni), cserébe ő mindig kapható egy kis összebújásra, és sokat törődik velem, valószínűleg épp ezért nem érzem úgy, hogy hisztérikusan rá kéne akaszkodnom, és erőszakolnom kéne a dolgokat. Így is bújósabb, romantikázósabb pár vagyunk, mint az ismerőseim nagy átlaga, de nem izzadtságszagú a dolog, hanem harmonikus, és boldogok vagyunk.

Fogalmam sincs, hogy kapcsolatban, olyan partnerrel akivel nem illetek össze ilyen téren, hogy tudnád "kiszellőztetni a fejed", és csak magadra koncentrálni hosszútávon (minimum pár hónap), és fejleszteni magad.

Csak annyit tudok mondani, hogy én is próbáltam erőltetni az előző kapcsolatom, és "küzdeni érte", de nem sikerült, és abszolút nem is bánom.

2017. márc. 21. 00:37
 29/34 A kérdező kommentje:

Nagyon könnyen mondja ezen az oldalon mindenki szinte bármilyen problémára, hogy akkor szakítani kell.

De komolyan, melyik az a kapcsolat, ahol minden tökéletesen működik? Mindenhol vannak igénybeli eltérések, hiszen a párok nem egymás klónjai.

Miért kéne azért szakítani, mert van egy nem normális érzés bennem, ami tudom, hogy javítani való és ezért tenni is akarok érte, de egyébként minden más tökéletes együtt? Közös tervek a jövőre, azonos elképzelés a családalapításról, összeegyeztethető karriercélok, érdeklődés egymás hobbiai iránt, befogadó család mindkét részről, hatalmas beszélgetések tartalmad témákról és még sorolhatnám.

Olyan könnyen írja mindenki, hogy az első adódó problémánál szakítani kell, mert biztosan nem illenek össze.

2017. márc. 21. 09:38
 30/34 anonim ***** válasza:

Nem írtam, hogy az első problémánál szakítani kell. Pont, hogy azt írtam, küzdöttem, próbáltam mindenhogy javítani (ez volt kb 1 évig), de elpazarolt idő volt, most pedig boldog vagyok.

"De komolyan, melyik az a kapcsolat, ahol minden tökéletesen működik? Mindenhol vannak igénybeli eltérések, hiszen a párok nem egymás klónjai"

A mi kapcsolatunk pl tökéletesen működik. Igényeink kb abban mások, hogy milyen üdítőt innánk szívesen ebéd mellé, és lényegében ennyi. Az, hogy mennyit romantikázzunk, mennyit járjunk programokra, mennyit menjünk társasággal szórakozni, mennyit bulizzunk ketten, mennyit punnyadjunk otthon, stb, ezekre pontosan ugyanúgy van igényünk, még soha nem koptattuk le egymást, vagy ilyesmi.

Persze, ragaszkodhattam volna foggal-körömmel egy olyan kapcsolathoz, amiben nem éreztem magam elég jól, nem tudtam 100%-ig önmagam lenni, egyszerűen nem illettünk össze, de miért lett volna az jobb, ha van számomra tökéletes pár/kapcsolat is? És nem egy ismerősöm járt már így.

Mindenképpen megéri próbálkozni, és dolgozni a problémák megoldásán (mondjuk az, hogy elnyomod saját magad, az nem megoldás...), de vannak olyan problémák, amiket nem lehet megoldani, és kész. Te nem leszel kevésbé bújós, max magadra erőltetsz egy olyan szerepet, ami nem te vagy, a párod pedig nem lesz jobban bújós, max magára erőltet egy olyan szerepet, ami nem ő. Ez miért lenne jó?

Maximum az tudna segíteni, ha fejlesztenéd magad lelkileg, tuningolnád az önbizalmad, de a társfüggőséget SZERINTEM nehéz úgy kezelni, ha kapcsolatban van az ember, ahhoz tiszta fej kell, és némi magány.

Persze lehetséges, hogy meg lehet oldani úgy is, én csak saját tapasztalatot írtam.

2017. márc. 21. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!