Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan aki nem jön ki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki nem jön ki az anyóssal, vagy anyósjelöltel? Hogyan oldhatnánk meg ezt a ház dolgot?

Figyelt kérdés

Nekem még csak anyósjelölt.

De mikor ott vagyok a pároméknál, és bennem van az akarat, hogy segítsek az anyjának.De ekkor az anyja:"nem kell, ne koszold össze magad"...ha mosogatnék:"óóó hagyjad majd én megcsinálom"...szalonnasütés előtt vágtam volna összefelé a hozzávalókat...erre odajön és kiveszi a kezemből"én szaporábban tudom"...

A párommal már szeretnénk összeköltözni...ő eddig azt szerette volna, hogy odaköltözzek hozzájuk,de hétvégén elmondtam neki, hogy semmiképp nem szeretnék a szüleivel együtt élni, csak vele saját házban, csak ketten.

Mert mikor ott vagyok náluk, nem tudok felszabadulni ott, mindig szorongok.Nem szeretem, ha beleszólnak abba amit csinálok.

A párom kérdezte tőlem, hogy akkor vegyen házat.Mondtam h nem.De viszont jó lenne.

Csak az a baj, hogy az én szüleim ne tudnak ebbe beleadni, mert nem olyan az anyagi hátterünk, nem mondom h rosszul élünk, de erre azért mégsem futja, hogy milliókat adjanak,vagy százezreket.

A páromék pedig hozzánk képest elég jól állnak, ők megtehetnék azt is h egy házat zsebből kifizessenek.A páromnak is van külön pénze, mert amit keres nem veszi le a számláról, hanem ott gyűjtögeti, és még van neki letétbe is.

21/L

2010. máj. 11. 12:52
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Nézegessetek koporsó-katalógusokat, menjetek közös csajos programokra kegyeleti szolgáltatókhoz, nézegessetek szemfedeleket, válogassatok a sírkövesek kollekcióiból, beszéljétek meg, hogy a ma divatos koszorúk közül melyik tetszik nektek.

A lényeg a közösen eltöltött idő.

2010. máj. 11. 14:04
 32/34 anonim ***** válasza:

Én annó úgy oldottam meg hogy nem mentem anyóshoz.

Ha nem érzed magad jól vele akkor mi a bánatért csináltok közös programokat(pl.főzés)

2010. máj. 11. 14:05
 33/34 A kérdező kommentje:

Mostmár nem is erőltetem, hogy had segítsek neki a konyhában.

Találok magamnak más dolgot amit megcsinálok.De azt is ha észreveszi, hogy csinálom, akkor mondja.

Pl:ha a teraszt seprem fel, és mosom fel...

"óóó, úgy is olyan lesz"

2010. máj. 11. 14:15
 34/34 anonim ***** válasza:

hahóóóóóóóóóóó!!!

Azt mondta talán nem kéne eröltetni a találkozásokat.

VAgyis talákozzatok nálatok amíg a párod nem vesz lakást vagy házat

Ha meg mégis oda mész akkor ne takaríts, ne vasalj, ne mosogass ha anyós nem akarja.

2010. máj. 11. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!