Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki nem jön ki az anyóssal, vagy anyósjelöltel? Hogyan oldhatnánk meg ezt a ház dolgot?
Nekem még csak anyósjelölt.
De mikor ott vagyok a pároméknál, és bennem van az akarat, hogy segítsek az anyjának.De ekkor az anyja:"nem kell, ne koszold össze magad"...ha mosogatnék:"óóó hagyjad majd én megcsinálom"...szalonnasütés előtt vágtam volna összefelé a hozzávalókat...erre odajön és kiveszi a kezemből"én szaporábban tudom"...
A párommal már szeretnénk összeköltözni...ő eddig azt szerette volna, hogy odaköltözzek hozzájuk,de hétvégén elmondtam neki, hogy semmiképp nem szeretnék a szüleivel együtt élni, csak vele saját házban, csak ketten.
Mert mikor ott vagyok náluk, nem tudok felszabadulni ott, mindig szorongok.Nem szeretem, ha beleszólnak abba amit csinálok.
A párom kérdezte tőlem, hogy akkor vegyen házat.Mondtam h nem.De viszont jó lenne.
Csak az a baj, hogy az én szüleim ne tudnak ebbe beleadni, mert nem olyan az anyagi hátterünk, nem mondom h rosszul élünk, de erre azért mégsem futja, hogy milliókat adjanak,vagy százezreket.
A páromék pedig hozzánk képest elég jól állnak, ők megtehetnék azt is h egy házat zsebből kifizessenek.A páromnak is van külön pénze, mert amit keres nem veszi le a számláról, hanem ott gyűjtögeti, és még van neki letétbe is.
21/L
Ne sértődj meg de túlreagálod,a semmin rágódsz,túlérzékeny,sértődékeny vagy.
lehet hogy anyósoddal szemben is olyan vagy mint most itt velünk?
Hát nem hinném, hogy olyan vagyok vele, mert szinte alig beszélünk.
Csak az esik rosszul, hogy én rendes, kedves vagyok vele.Ő meg mérgelődik, mindig mindenen, és nem tudom eldönteni, hogy most miattam is ideges vagy miért...
A párod is azt mondja ne törödj az anyjával.Mi is azt mondjuk, és te még mindig topogsz egyhelyben :S
Hány éves a párod?
24 éves.
Miattam miért lenen ideges?!Épp ez az, hogy néha arra utaló szavakat is mond.:S
Soha semmivel nem bántottam meg, mégcsak flegmázni sem flegmáztam vele.
"....... és nem tudom eldönteni, hogy most miattam is ideges vagy miért...
Basszus Te irtad hogy esetleg miattad ideges.
Azt hiszemha én lennék az anyósod én se tudnék veled beszélgetni :D
Mindent kiforgatsz, másképp érted, agyalsz feleslegesen
SZerintem is vegyen a parod egy hazat, ahol csak ti ketten laktok! Nah persze az o neven lessz, szoval nincs mit szegyelj, ha te es a szuleid nem adnatok bele penzt!
Masik hat az en anyos jeloltem is ilyen sajnos !!
Pedig annyi mindent megteszek hogy jo legyen, de semmi latszata. En azt hiszem kezdek beletorodni hogy mar sosem fog megvaltozni sosem leszek neki eleg jo :(
A baj hogy azert en mondom a paromnak hogy idegesit az anyja ... az anyja meg megint engem fuj egyfeszt .. :(
De lenyeg a szerelem !
Masik parom is feltette hogy koltozzek hozzajuk .. de koszonom szepen nem kerek belole !!
Én is így vagyok vele, hogy nem kérek belőle.
Ti mióta vagytok együtt? És mennyi idősek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!