Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan aki nem jön ki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki nem jön ki az anyóssal, vagy anyósjelöltel? Hogyan oldhatnánk meg ezt a ház dolgot?

Figyelt kérdés

Nekem még csak anyósjelölt.

De mikor ott vagyok a pároméknál, és bennem van az akarat, hogy segítsek az anyjának.De ekkor az anyja:"nem kell, ne koszold össze magad"...ha mosogatnék:"óóó hagyjad majd én megcsinálom"...szalonnasütés előtt vágtam volna összefelé a hozzávalókat...erre odajön és kiveszi a kezemből"én szaporábban tudom"...

A párommal már szeretnénk összeköltözni...ő eddig azt szerette volna, hogy odaköltözzek hozzájuk,de hétvégén elmondtam neki, hogy semmiképp nem szeretnék a szüleivel együtt élni, csak vele saját házban, csak ketten.

Mert mikor ott vagyok náluk, nem tudok felszabadulni ott, mindig szorongok.Nem szeretem, ha beleszólnak abba amit csinálok.

A párom kérdezte tőlem, hogy akkor vegyen házat.Mondtam h nem.De viszont jó lenne.

Csak az a baj, hogy az én szüleim ne tudnak ebbe beleadni, mert nem olyan az anyagi hátterünk, nem mondom h rosszul élünk, de erre azért mégsem futja, hogy milliókat adjanak,vagy százezreket.

A páromék pedig hozzánk képest elég jól állnak, ők megtehetnék azt is h egy házat zsebből kifizessenek.A páromnak is van külön pénze, mert amit keres nem veszi le a számláról, hanem ott gyűjtögeti, és még van neki letétbe is.

21/L

2010. máj. 11. 12:52
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Aranyszabály: anyóssal soha ne élj együtt!!!!
2010. máj. 11. 12:57
 2/34 anonim ***** válasza:
A párod vegyen házat ha van rá pénze.Természetesen az az Ő háza lesz, vagyis ha esetleg külön mentek akkor az az ővé marad
2010. máj. 11. 12:58
 3/34 anonim ***** válasza:
Figyelj ő a pasi, nincs abba semmi gáz ha megveszi a házat!
2010. máj. 11. 13:01
 4/34 A kérdező kommentje:

És az anyóssal hogyan viselkedjek, mikor odamegyek?

Ha ő ilyen rideg velem.

2010. máj. 11. 13:01
 5/34 anonim ***** válasza:

Hát ez szép. Nincs rosszabb mint amikor az anyós beleszól... Am lehet hogy a fiát félti, mert mint mondtad, nagy az anyagi különbség, és fél hogy csak a pénzéért szereted. Ha ez nincs is így. Am lehet hogy amikor ott vagy, ő akar maradni a "ház úrnője", és konkurenciának érez benned. Rosszabb eset, ha a párod az egyetlen gyereke, mert akkor rajta éli ki az összes "szeretetét". Nincs más hátra, meg kell szelidíteni az anyóst :)

A házzal nagyon vigyázz, mert ha esetleg különválnátok, az utcára kerülsz, mivel ő vette a házat... De ha nagyon biztosak vagytok egymásban, akkor megveheti. Hány pár irigyelne titeket, hogy ilyen fiatalon saját házatok van...

Szóval, irány anyósidomítani! :D

2010. máj. 11. 13:02
 6/34 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok együtt? Mióta ismered anyósodat?

Amit anyósod csinál azt nem ridegségnek nevezném.

2010. máj. 11. 13:04
 7/34 A kérdező kommentje:

A páromon kívül még van egy fia, ő a nagyobb.

Neki nincs se barátnője, se felesége.

De az anyósomon nem látom azt h érdekelném, mert nem is kérdez tőlem szinte semmit, én hiába próbálok nyitni felé, kedvesebb hangon, ne tudok vele beszélgetni.Nincs közös témánk.

Nem akarok vele egy házban élni!

Csak nem tudom, hogy ha majd ez a fülébe jut, hogy fogja kezelni a helyzetet.

2010. máj. 11. 13:05
 8/34 A kérdező kommentje:

több mint 3 éve vagyunk együtt.

2 éve ismerem az anyósomékat, 80km-re lakok a pároméktól, igaz ritkábban jártam náluk.De nem is kedves velem az anyja, pfff...nem tudok eligazodni rajta egyáltalán.

2010. máj. 11. 13:06
 9/34 anonim ***** válasza:
A lényeg az hogy a fia mit szól az ötletedhez
2010. máj. 11. 13:07
 10/34 A kérdező kommentje:

Ő támogat engem mindenben.

Nagyon erős a kapcsolatunk, mindent meg tudunk beszélni.Nekem ő az első szerelmem, mindent megkapok tőle, és én is mindent megadok neki amire csak szüksége van.Kiegészítjük egymást.

Csak az anyja ami bosszant.

A páromnak mondtam, hogy nem tudok kijönni az anyjával.Ő erre azt mondta, hogy ne az anyjának akarjak megfelelni hanem neki.

2010. máj. 11. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!