Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki nem jön ki az anyóssal, vagy anyósjelöltel? Hogyan oldhatnánk meg ezt a ház dolgot?
Nekem még csak anyósjelölt.
De mikor ott vagyok a pároméknál, és bennem van az akarat, hogy segítsek az anyjának.De ekkor az anyja:"nem kell, ne koszold össze magad"...ha mosogatnék:"óóó hagyjad majd én megcsinálom"...szalonnasütés előtt vágtam volna összefelé a hozzávalókat...erre odajön és kiveszi a kezemből"én szaporábban tudom"...
A párommal már szeretnénk összeköltözni...ő eddig azt szerette volna, hogy odaköltözzek hozzájuk,de hétvégén elmondtam neki, hogy semmiképp nem szeretnék a szüleivel együtt élni, csak vele saját házban, csak ketten.
Mert mikor ott vagyok náluk, nem tudok felszabadulni ott, mindig szorongok.Nem szeretem, ha beleszólnak abba amit csinálok.
A párom kérdezte tőlem, hogy akkor vegyen házat.Mondtam h nem.De viszont jó lenne.
Csak az a baj, hogy az én szüleim ne tudnak ebbe beleadni, mert nem olyan az anyagi hátterünk, nem mondom h rosszul élünk, de erre azért mégsem futja, hogy milliókat adjanak,vagy százezreket.
A páromék pedig hozzánk képest elég jól állnak, ők megtehetnék azt is h egy házat zsebből kifizessenek.A páromnak is van külön pénze, mert amit keres nem veszi le a számláról, hanem ott gyűjtögeti, és még van neki letétbe is.
21/L

A párodnak igaza van!
És szerintem a kérdéseden felesleges tovább rágódni

Nem mindegy?!
Lehet hogy "féltékeny".Leghet hogy azt érzi elveszed tőle a fiát.
Lehet hogy nem vagy neki szimpatikus.
lehet hogy túl fiatalnak vagy épp túl öregnek tart. Vagy lehet hogy épp túl csórónak
ezer és egy oka lehet

Igazából nem bánt, nem sérteget az anyósjelölted.
szóval picit túlreagálod
Csak el kell olvasni a válaszokat, van 1-2 olyan.
Viszont a "kérdésemre", nem igazán jött még válasz!

Bocs, de egyetlen egy sértő, bunkó választ sem olvastam.
Sőt a kérdéserde is kaptál válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!