Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyóssal, vagy anyósjelöltel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyóssal, vagy anyósjelöltel szoktatok főzni? Anyukátoktól, vagy anyósotoktól tanultatok főzni?

Figyelt kérdés
Én még nem igazán tudok főzni, és mikor ott vagyok a pároméknál, nem is szoktam.Csak palacsintát sütök.De egyrészt, nem is akarok úgy megtanulni főzni ah a párom anyukája főz, mert nem igazán szeretem az ennivalóját.Másképp csinál sokmindent mint az én anyukám.Egyik este ültem a konyhaasztalnál, és anyósjelöltem mondja...-Majd meglátom hogy hányszor fog jóllakni 1nap ha már nem leszek! Ezt a fiára értette.És sztem célzás volt felém, h én ne főzök ott náluk, és nem is tolakodok h had nézzem már h mit h csinál.De még az is baj h nincs közös témám az anyósjelöltel, nem igazán tudunk elbeszélgetni.Pedig a párommal már 3,5 éve vagyunk együtt, és ha ott vok olyan feszülten érzem magam. 21/l
2010. jún. 3. 11:51
 1/8 anonim ***** válasza:
a mi esetünkben anyóspajtás nem konyhatündér. de emellett fantasztikusan steril háztartást vezet. én apóssal főzőcskézek, megcserélt a dolog. a fiuk mellettem 15 kilót felszedett, szóval már nem néz ki éhezőnek:) de nagyon szeretek velük főzni. nálunk szerencsére ez a helyzet nem áll fenn. szerintem jó ötlet lenne beállni anyuka mellé figyelni, hogy mit hogy csinál.. ha mást nem is érsz vele, de talán barátságosabb lesz. vagy megkéred anyukádat, és összedobtok ketten valami finom süteményt. hátha enyhül kicsit a légkör. 20/l
2010. jún. 3. 12:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát, én anyámnál tanultam főzni, pár dolgot viszont az anyósjelölttől, valamit meg apumtól (német, és a német kaják receptjeit csak ő ismeri). A párom is főz, de ő inkább a süteményeket szokta sütni, a maradékot meg én.

25/F

2010. jún. 3. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érdekeljen mit mond. Engem egyenesen utálnak a kedvesem szülei. Amikor ott vagyok náluk ez egy kicsit még mulattat is. :) Nagyon gyerekesen csinálják. Ha az utcán találkozunk, én már előre hangosan köszönök ők meg direkt másfelé néznek mintha nem is vennének észre.

Nem mondták, hogy mi a bajuk én meg azért sem kérdezem meg.

Tényleg felesleges a barátod anyja miatt aggódnod. Úgysem lesz már sokáig veletek.

2010. jún. 3. 12:12
 4/8 anonim ***** válasza:
hát szerintem még elég jól jártál. csak a pici fia miatt aggódik, de nem rosszmájú. barátnőm vega. anyósa tudja ezt. olyan salátát tett elé, amibe volt hús, merthogy annyi kell. a lány szabályosan rosszul lett, amikor befigyelt az uborka mögött egy nagy falat csibehús némi sonka társaságában. na ez undorító dolog szerintem...:( első válaszoló vagyok. kedves 3. válaszoló, szerintem érdemes lenne megpróbálni tisztázni a helyzetet... nem normális az, hogy egy szülő ennyire a gyereke választottja ellen legyen. engem sosem utált a szülő és én sem voltam rosszban soha senkivel. ha az kellett, akkor sütöttem lasagnét az olasz származású apukával, vagy grilleztem a kertben... kérdező, neked is azt tanácsolom, hogy próbálj meg részt venni a főzőcskében, még ha nincs is kedvedre...
2010. jún. 3. 12:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok, de ezt javaslom, hogy anyóstól ne próbálj meg tanulni.

Ti egy külön pár vagytok, későbbiekben egy külön háztartás lesztek. Ki kell alakítanotok saját szokásokat és ide tartozik a főzés is. Ha a srác az anyja kosztját akarja enni, akkor menjen haza.

Persze a srác kedvenceit meg lehet próbálni elsajátítani, de csak akkor, ha tényleg nagyon kedvencek és akkor is először saját kútfőből próbáld meg, ne az anyjától.

20F

2010. jún. 3. 12:27
 6/8 anonim ***** válasza:
még énsem készitettem el magamtól egy ételt sem a pároméknál, de mindig megkérdezem hogy mit segithetnék és az anyósjelölt mindig ad valami munkát,pl pucolni a zöldségeket, vagy bepanirozni a húst meg ilyenek... Ő is örül hogy hamarabb kész van,meg énis hogy segithettem... 20/L
2010. jún. 3. 12:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, engem az előző anyósjelölt is utált, meg a mostani is. Pedig nem mondtam semmi rosszat egyiknek sem, de én még palacsintát sem tudok sütni, és egyenlőre nem érdekel az egész főzés-sütés dolog. Még ráérek ezzel, ha anyám nem főz, akkor gyorskaját eszek és ennyi. De ha majd főzni fogok tanulni, biztos, hogy csak is anyukámtól!

18/L

2010. jún. 3. 13:18
 8/8 anonim ***** válasza:

En szinte magamtol tanultam meg, na de ellestem 1-2 tippet anyumtol meg nagyimtol. Minden fele kajat meg tudok csinalni, es hat igen a baratomra is szoktam fozni. Ilyenkor szol hogy mi a kedvence .. vagy esetleg mit enne es megcisnalom. Vagy magam receptjet .. es nagyon bevalltak :)

Amugy en is tervezem hogy leullok anyosjelolttel hogy megis o mit hogy csinal ..

17/l

2010. jún. 3. 13:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!