Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Levágatnátok/befestené...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Levágatnátok/befestenétek a hajatokat a pasitok kedvéért?

Figyelt kérdés
Mi az a maximum, amit a pasitok kedvéért változtatnátok a hajatokon?
2017. márc. 15. 17:25
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Egyébként magamtól lazán be is festetném.. csak anyám dumálna így meg nem...nem éri meg a ba.szogatást.
2017. máj. 26. 02:17
 42/48 anonim ***** válasza:
Egyszer meg tettem egy pasiért, hogy olyan színre festettem ami neki tetszett. Borzalmas volt az eredmény alig tudtam vissza csinálni
2017. máj. 26. 06:47
 43/48 anonim ***** válasza:
53%

Igen. (Mert nekem rövid, hosszú egyaránt jóláll, és minden szín)

Ha elvárás, felszólítás lenne, akkor nem. (Mert nem vagyok csicska)

2017. jún. 11. 23:19
 44/48 anonim ***** válasza:
90%

Miféle férfi kérimeg a barátnőjét arra,hogy vágja le a haját?

Vagy fese be,jo ha őszül akkor nyilván,de ezt amúgy is meg csinálják.

2017. jún. 21. 20:25
 45/48 veinig ***** válasza:
70%
Hölgyeim, azért Önöknél van baj rendesen. Ugyan miért nem akarnak tetszeni a párjuknak? Én ezt sohasem fogom megérteni. 20 éve vagyok nős. Amikor megismertem a nejem, rövid haja volt, amit nem festett. Ezzel csak kettő gond volt. Az egyik, hogy kerek az arca, a rövid haj pedig még kerekebbé tette, a másik, hogy nagyon őszült. Nem akarta sem megnöveszteni, sem befestetni, a fent elhangzott válaszok mindegyikét megkaptam. Elfogadtam...egészen addig, míg el nem kezdődött, hogy...hogy áll rajtad ez a nadrág, ne vedd fel ezt az inget, hogyan néz ki a hajad, stb. Na, akkor szóltam, hogy ez így nem ok. Végül elment fodrászhoz, befestettette a haját, és neki sokkal jobban tetszett mint nekem. Tényleg csajok, hogyan van az, hogy tu meg akarjátok mondani a tutit nekünk, de a mi pofánk legyen lapos. Ennyi erővel én mától nem fürdök, oszt ez van. Ha nem tetszik, lehet tiplizni. Nem vagytok ti egy kicsit elszállva magatoktól? Ostobák....
2017. jún. 22. 12:57
 46/48 anonim ***** válasza:
Te meg mindig itt tartasz? Unlak mar nagyon
2017. júl. 15. 14:19
 47/48 anonim ***** válasza:

1. Alapból miért vettél el olyan nőt, akinek nem tetszett a haja?

2. A fürdéssel önmagadnak tartozol, az ápoltság része, alapnak kellene lennie.

3. Lehet, hogy szűz hajon gyönyörűen mutat a festék, de nekem pl. festett szőke évek óta. Magam kedvéért befestem rézvörösre, két nap alatt kikopik. Nincs annyi pénzem, hogy ezt hosszú távon csináljam. Mikor barnítani próbáltam, akkor meg egyszerűen letört az alja. Azt pedig a fodrász sem tudja visszaragasztani. Akinek nem tetszik a hajam, az keressen mást. Mondjuk olyan sem kéne, aki csak azért fürdik, mert párkapcsolatban van.

2017. júl. 15. 16:05
 48/48 FoxtrotLidérc ***** válasza:

Ugye? Ugye ezt ugatom itt gyk-n, amiről veinig kolléga is beszél? Lepontozzátok, mert kimondja azt, ami valójában történik. Húzzátok a szátokat, holott visszafelé is megy a b***ogatás. Veinigéknél ahelyett, hogy méltatnátok azt, hogy nem piszkálta állandóan a hajnövesztéssel/festéssel kedves párját, hanem megpróbálta elfogadni (amíg az ellenkezőjét nem tapasztalta), az inkább példaértékű. Mindig emiatt sír a szátok: Jaj-jaj nem a hajhosszon múlik a jó kapcsolat!

Az megint más kérdés, hogy a magam részéről nem változtatnék meg semmit azon akivel összejöttem. Azért jöttem vele össze, mert ÍGY TETSZIK AHOGY VAN. Az megint más dolog, hogy ha valami olyat változtatna meg magán, ami tetszik, azellen igenis ágálnék. Ahogy szerintem a legtöbben nem bírnák elviselni, ha hosszú hajam lenne mint régebben.

2020. jan. 20. 09:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!