Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Levágatnátok/befestenétek a hajatokat a pasitok kedvéért?
Figyelt kérdés
Mi az a maximum, amit a pasitok kedvéért változtatnátok a hajatokon?2017. márc. 15. 17:25
31/48 A kérdező kommentje:
30-as:
A barátod mit szólna hozzá, ha kopasz lennél? Beszéltél már erről vele? :D
Azt akár magadnak is tudnád nyírni.
2017. márc. 20. 10:00
32/48 anonim válasza:
Semmi baj a hajammal, ha nem tetszik tovább lehet sétálni, nem vagyok játékbaba.
33/48 anonim válasza:
göndör. miatta egyenesítem. ennyi. festeni magam miatt festem,nem áll jól az eredeti,túl sötét.
34/48 anonim válasza:
biztos hogy nem. ne pofázzon már bele hogy a HAJAMMAL mit csinálok bas zki.
35/48 anonim válasza:
Volt màr úgy ,hogy beleszerettem egy hosszú haju lányba, az jól állt neki. Levàgatta rövidre, olyan kislányos lett...okés túléltem aztán jöttek a gagyi műkörmök jó dràgán. Egyrészt nem szeretem a mű körmöket, de még azt is túléltem volna ha nem kezd el bénàzni velük....na akkor mondtam tetszen magànak, vegye feleségűl magàt...
36/48 anonim válasza:
Nem! Mivel nem bírja a hajam a festést. Nem tenném tönkre mégegyszer a hajam. Senkinek nem kívánom,amit a festék tett vele. 2 évig rémálom volt az életem a hajam miatt. Szószerint.
37/48 anonim válasza:
nem ha így nem vagyok jó máshogy se legyek
38/48 anonim válasza:
Ha olyat javasol, ami nekem is tetszik, akkor vágatnék más fazont, de hosszú hajam van, és rövidre soha nem vágatnám senkinek a kedvéért.
Egyelőre festetni sem szeretném.
Egyik exem azt szerette volna, ha az eredetileg sötétbarna hajamat szőkére festetem, egy másiknak pedig az tetszett volna, ha felnyíratom oldalt. Egyiket se csináltam meg, és kicsit sértőnek is éreztem, hogy győzködtek miatta, mintha a jelenlegi külsőmmel nem tetszenék nekik eléggé.
39/48 anonim válasza:
Ha akarja, megmosom a kedvéért (bár anélkül is megmosom minden nap, mivel hosszú), leengedem, vagy feltűzöm. Ennyi beleszólása van. :)
40/48 anonim válasza:
Levágatnám egy bizonyos szintig max kleopátráig.. befesteni nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!