Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha fiúk lennétek, befestenétek ha szőke hajatok van?
Figyelt kérdés
A legtöbb lánynak nem tetszenek a
Szőke fiúk.
2012. febr. 11. 16:31
2/21 anonim válasza:
A festett hajúak még annyira se.
Nem a hajszíntől függ ez. Én is azt hittem,hogy nem tetszenek a szőke férfiak, de aztán jött egy és majdnem levett a lábamról :) Nem ezen múlik, ne aggódj,
3/21 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy a legtöbb lánynak nem jönnek be? Legjobb barátnőm pontosan olyan pasikra hajt aki szőke hajú, kék szemű stb... Sok olyan lányt ismerek akiknek kifejezetten a szőke hajú pasik jönnek be, nekem is volt 2 olyan sráccal kapcsolatom akik szőkék voltak. Nem festetném be
18/L
4/21 anonim válasza:
Nekem a pasi ideálom mindig is sötétebb bőr, fekete haj fekete szem vagy sötétbarna, mindegy. Indiaiakért, húzottszemüekért meg a latinfélékért totál odavagyok, a szőkék sosem érdekeltek. erre meg jött egy szőke hajú, kék szemű, totál fehér bőrű, északi fiú aki totálisan levett a lábamról :D nemrég összejöttünk és kinyírnám ha befestené a gyönyörű világosszőke haját! Szóval, ne ne festesd be!! És egyébként is, szeressenek azért aki vagy :))
5/21 anonim válasza:
igenis tetszenek mert ritka nagyon! nem festeném mert még a végén azt hinném magamról hogy a férfi nemet szeretem.... jó a szőke haj ha fiú vagy!!!
6/21 A kérdező kommentje:
Ritka a szőke fiú? Hát nem tudom, én látok sokat ;) de azt megfigyeltem, hogy a fiúk többségének a szőke lányok tetszenek, a lányok viszont nem szeretik a szőke fiúkat, a sötétebb hajúakat szeretik.
2012. febr. 13. 16:24
7/21 anonim válasza:
szerintem a szőke pasik olyan cukiiiik*---*
ha meg egy fiú festi a haját az meg b.uzi...:|||
szerintem ne fesd be!!
8/21 anonim válasza:
Nekem pl nagyon bejönnek a szőke pasik *.*
A szőke pasi az ideálom :)
9/21 A kérdező kommentje:
világosszőke vagy milyen pasi?:)
2012. febr. 21. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!