Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Levágatnátok/befestené...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Levágatnátok/befestenétek a hajatokat a pasitok kedvéért?

Figyelt kérdés
Mi az a maximum, amit a pasitok kedvéért változtatnátok a hajatokon?
2017. márc. 15. 17:25
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
43%

Soha. Az én hajam, neki semmi beleszólása ebbe.

Egyébként is, a legtöbb pasi a hosszú hajú lányokat szereti. :D

2017. márc. 15. 17:43
 12/48 anonim ***** válasza:
54%
Nem, nem és semmit nem változtatnék rajta a kedvéért.
2017. márc. 15. 17:45
 13/48 anonim ***** válasza:
96%
A kolléganők első kérdése, amikor egyikük haja színe egyik napról a másikra vörösről szőkére változott: új pasid van?
2017. márc. 15. 17:46
 14/48 anonim ***** válasza:
61%

4-es: "Viszont, ha ti festitek be valami random színre akkor kötelező lenne neki jó pofát vágni hozzá...?"

IGEN, mivel az ÉN hajamról van szó, ha neked nem tetszik, akkor nem kell elviselned, mehetsz, ahová akarsz.

A kérdésre:

Ha netán nekem is tetszene az ötlet, akkor kipróbálnám, de csak akkor maradnék emellett, ha jól is érzem magam.

Ha nem, akkor visszaállnék utána az eredetire.

Ha nem tudom elképzelni magam olyan hajjal, amit akar, akkor semmi esetre sem mennék bele.

2017. márc. 15. 17:55
 15/48 anonim ***** válasza:
81%
Nem már nem. Régen bevállaltam a kakastaréjt, nem hagynám magam újra bohóccá tenni.
2017. márc. 15. 18:06
 16/48 anonim ***** válasza:
91%

Ha tetszik a gondolat, igen :) Én mondjuk egyébként is gyakran váltok hajszínt/fazont, szóval ha csak minimális fantáziát is látok a dologban, nem lenne ellenvetésem. Párommal szerencsére eléggé szinkornban vagyunk, ami a hajamat illeti,

Jelenleg egy vastag színes sáv van a hajamban a barna alatt, ami korábban narancssárga volt, majd felvetettem páromnak, hogy gondolkodtam a színváltáson. Ennek annyira megörült, (és annak, hogy benne vagyok a kék színben,) hogy ő ment el nekem hajszínezőért. Korábban is volt már színes hajam, innen jött neki az ötlet. A hosszával meg...tudom, sokaknak hihetetlen lesz, de jobban szeret rövid hajjal. Most pont növesztem picit, és ezt sem bánja, mert kíváncsi, hogyan áll nekem, de az eddigiek közül a rövid (kb fülig érő) tetszett rajtam a legjobban. Nyár elején megyek megint nagy eséllyel hajmodellnek, szóval addig hagyom nőni (most vállig ér). Szóval...nekünk szinte mindegy, milyen a hajam éppen, ezért ha valamelyikünknek van valami ötlete, ami a másiknak tetszik, akkor megcsináltatom.

2017. márc. 15. 18:19
 17/48 anonim ***** válasza:
80%

A nő számára ékszer haja, és fontos kifejezőeszköz, beleszólni abba, hogy milyen legyen, elég nonszensz dolog. Nekem derékig ér, nem festem, és ha a párom azt kérné, szőkíttessem ki, de nekem eszembe sem jutna, nemet mondanék. Én élek vele, én nézek tükörbe, nekem kell szeretni és elfogadni elsősorban nem neki.

Bizonyos mértékig azonban igenis fontos, hogy ő mit gondol. Egy időben gondolkodtam a szemöldök tetováláson. Ő rettentően ellenzi, de azt mondta, az én arcom, ha így szeretném, elfogadja, bár neki nem tetszik. Mivel én nem határoztam el magam teljesen a témában, végül nem csináltattam meg. Kozmetikussal néha befestetem, az tart 3-4 napig, nem annyira intenzív, mint a tetoválás, így megvan az én boldogságom is, és ő sem idegenkedik tőle.

Ebben az esetben nekem sem volt minden vágyam a tetoválás, nem is volt áldozat lemondani róla. Drasztikus változás esetén csak a saját véleményem dönt, a páromét mmaximum meghallgatom, elgondolkodok rajta, és megpróbálom úgy csinálni, hogy neki is tetszen, de nem ez a fő szempont.

Arany középút, mint mindennel. Én sem szólok bele a kinézetébe. Tudja, hogy én a teljesen csupasz arcot szeretem, ő szívesen növesztene szakállat. Gyakran borostás, de nem szólok érte, mert ő szereti, így elégedett, a vonzalmam meg nem ezen múlik. Ő viszont nem növeszt szakállat, mert tudja, hogy azt végképp utálom. Nem kérünk, nem parancsolunk, mégis figyelünk a másikra, és önmagunk maradunk. Eddig működik.

2017. márc. 15. 18:25
 18/48 anonim ***** válasza:
57%
Le, be. Nem tudna olyat kérni, amit ne próbálnék ki, normális ízlése van. Ez csak szőr, újra megnő. Ő is leborotválta a szakállát, mikor kértem. Olyasmit nem kísérletezünk a másikon, ami maradandó "kárt" tesz benne.
2017. márc. 15. 18:29
 19/48 anonim ***** válasza:
43%
Értem nem tette meg. A következőért azonnal. No comment.
2017. márc. 15. 18:54
 20/48 anonim ***** válasza:
65%
Hát nézd, én nem vagyok olyan cunci, aki a hajhosszban látja a nőiességet. Mindenféle hosszú és színű volt már, most épp rövid és szőke. Semmit nem változtatnék magamon senki kedvéért. Úgyis mindig visszatérek a szőkéhez, nem fogom poénból befesteni, hogy utána leszívjam, növeszteni meg akkor fogom, ha úgy tartja kedvem. Én én vagyok.
2017. márc. 15. 19:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!