Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Befestenétek a hajatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Befestenétek a hajatokat a barátotok kedvéért?

Figyelt kérdés

Esetleg más módon változtatni a külsőtökön, pl. öltözködési stílus, tetkó, sminkelés, köröm, stb...

Beleszól ilyenekbe (vmilyen szinten...) a pasitok?

Mi az amiben még befolyásolhat a pasi véleménye?

2012. okt. 24. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
talán,de rövidre nem vágatnám le pl.
2012. okt. 24. 18:17
 2/6 TOMAtm ***** válasza:
21%

hát nem vagoyk csaj de:

-a 'tehetséget' kell észrevenni egy nőben,aztán lehet belőle jó nőt varázsolni egy kis idő-pénz ráfordítással.szóval ebbe benne van a smink-fodrász-ruhaviselet-hajszín változtatás is akár.nem minden nő születik stylistnak,van akit rá kell ébreszteni h tud másképp is kinézni mint a nagy átlag.

2012. okt. 24. 18:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha azzal állna elő a párom, hogy festessem vörösre a hajam és vágassam le, hát nem tenném meg, de szerencsére a szőke haj jön be neki, én meg véletlenül sötétszőke hajú vagyok, úgyhogy mázlim van.:)

De komolyra fordítva a szót, nem szóltak bele sosem abba a társaim, hogy hogyan nézzek ki, de ha bármikor felvetnék, hogy ez vagy az a haj vagy smink vagy ruha jól állna, akkor ha tetszene, akkor elgondolkoznék esetleg rajta, de ha valami olyat vetne fel, ami nem tetszik, nem én lennék, akkor még az ő kedvéért sem.

2012. okt. 24. 18:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak feltételes módban, hanem be is festettem, amikor olyanja volt. 3 színt váltogatok, épp olyan színű a hajam, amilyet a párom "megkíván". Az öltözködési stílusomba csak kis mértékben engednék beleszólást, de nincs ilyen igénye, inkább fordított a helyzet: én öltöztetem őt. Azért viszont már szólt, hogy hordjak többször miniszoknyát, meg is tettem. :-) Tetoválásunk egyforma, együtt terveztettük és varratuk. A sminkelésbe sem nagyon szól bele, egyébként is csak finoman szoktam, szerencsére nincs rá szükségem. A köröm nem érdekli, mindig ápolt és szép, a többi lényegtelen.

Alapvetően nem változtatnék sokat, azt tartom, hogy nem alapanyag vagyok, akiből azt gyúr a férfi, akit csak akar, hanem egy kész "termék", és mint ilyen, nagy változásokat nem érdemes rajta elvégezni. De nem is nagyon értem a kérdést, ha alapvetően nem tetszik valakinek a stílusa, akkor felejtős.

2012. okt. 24. 18:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát, mióta vele vagyok, gyakrabban sminkelem magam, meg jobban odafigyelek az öltözködésemre. De drasztikus változásokat nem vállalnék be miatta, és nem is kérne rá. Azért van velem, mert így tetszek neki.

Mondjuk szereti a vörös hajat, egy színezőt egyszer talán kipróbálnék, hogy lássuk, milyen a hajam vele, de maradandót tuti nem. Így tetoválást sem.

26/L

2012. okt. 24. 20:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
én megtettem, exem kedvéért, leesett is a fél hajam, a rák egye ki a belét (fekete > szőke)
2012. okt. 24. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!